ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Foto's Nabestellen

Captured Love

 

Van je foto’s wil je natuurlijk ook mooie afdrukken! Voor mooie professionele afdrukken voor een redelijke prijs bestel je jouw foto’s (en heel veel andere mooie producten)  via onderstaande link. Je kan ze uploaden van je USB-stick of computer. Ook eigen foto’s kunnen via deze link besteld worden. 


Hieronder kan je inloggen op je eigen ‘client-site’.

Selecteer de site die je wilt openen en voer het wachtwoord in dat je via de mail gekregen hebt. Je komt dan eerst op je eigen pagina met een mooie photowall terecht waar een kleine selectie van de foto’s te zien is. Als je op het winkelwagentje rechtsboven in beeld klikt kom je in de webstore, waar je ALLE foto’s van jullie shoot kunt nabestellen. Ook zijn er diverse andere producten met jullie foto’s te bestellen. Foto’s op canvas kan ook; maar daarvoor moet je even een mail met het nummer van de foto sturen naar info@fotovierhout.nl omdat ik deze eerst op de juiste maat moet maken. Je kan het wachtwoord ook aan je familie en vrienden sturen zodat je zelf helemaal niets hoeft te doen voor het nabestellen van foto’s.

De clientsites blijven tot 3 maanden na publicatie online; daarna worden ze weer verwijderd! Wil je ze daarna verlengen dan kan dat tegen een kleine vergoeding, of je kan je nabestellingen rechtstreeks via mij doen