ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Christelijke Fotograaf

trouwen in de kerk

 

Als je gaat trouwen in de kerk is dat een extra bijzonder moment op je trouwdag. Voor veel bruidsparen is dit zelfs het allerbelangrijkste moment van de dag, omdat ze niet zonder de zegen van God hun huwelijk willen beginnen. Mooi vind ik dat! En altijd weer bijzonder om juist ook die momenten vast te mogen leggen. 

Regelmatig merk ik dat bruidsparen die in de kerk trouwen graag een christelijke fotograaf willen. Niet omdat een christelijke fotograaf beter is, maar omdat ze graag iemand op hun bruiloft hebben die aanvoelt wat hun christelijke waarden en normen inhouden. 

Zelf mag ik vanuit mijn geloof leven en ik heb ruime ervaring als bruidsfotograaf. Inmiddels heb ik dan ook heel veel verschillende kerkdiensten gefotografeerd. In mijn portfolio kan je hiervan ook diverse voorbeelden zien. 

Als fotograaf ben ik altijd al rustig en zo onopvallend mogelijk aanwezig, maar in een kerkdienst nog meer. Altijd vraag ik even wat er wel en niet gefotografeerd mag worden, want per kerk verschilt dat ook nog al eens. Soms mag de kerkdienst helemaal niet gefotografeerd worden. Dan maak ik indien mogelijk een foto van de buitenkant van de kerk, of van een open bijbel met de trouwtekst, zodat ook dit deel van jullie dag een plaats krijgt in de reportage.

 

christelijke fotograaf - bruidsfotografie Geertje Vierhout- regenboog

Wil je meer weten over mijn trouwfotografie? Kijk eens rond op deze website!

 

Christelijke fotograaf voor uitvaarten

Het lijkt een groot contrast met een bruiloft, maar ik fotografeer ook uitvaarten. Het kan van veel betekenis zijn om foto’s van een uitvaart te hebben. Vaak gaat alles in een roes voorbij en in alle verdriet vergeet je veel dingen. Het is intensief om te doen en daarom ben ik niet altijd beschikbaar hiervoor, maar als het in mijn agenda past probeer ik hier tijd voor te maken.

Er staat verder nog niets over op mijn website, hier wordt nog aan gewerkt, maar je kan altijd contact opnemen voor meer informatie.

 

UITVAARTFOTOGRAFIE

christelijke fotograaf uitvaart 1

Neem contact op voor de mogelijkheden

Christelijke fotograaf met oog voor detail

WIL JE OOK EEN christelijke FOTOGRAAF OP JE TROUWDAG?  NEEM CONTACT OP!