ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

cd- shoot album Joy! – Joyce van Boven

cd Joyce van Boven
cd-shoot-joyce_0003

Op een zonnige ochtend in september ging ik met schoonzus Joyce van Boven naar het Heerderstrand voor een bijzondere fotoshoot. Joyce is bezig met de opnames voor haar eerste cd, en daar hoort natuurlijk ook een mooie cover bij. Aan mij de eer om deze te maken. De foto die het uiteindelijk geworden is deel ik lekker nog even niet, maar er zaten meer mooie foto’s bij, en daar laat ik er alvast graag wat van zien. Lees vooral ook even verder voor meer info over de cd die komend voorjaar zal verschijnen!

cd-shoot-joyce_0024cd-shoot-joyce_0016cd-shoot-joyce_0021cd-shoot-joyce_0015cd-shoot-joyce_0019

cd-shoot-joyce_0020

cd-shoot-joyce_0017cd-shoot-joyce_0022cd joyce van boven 02cd-shoot-joyce_0005cd-shoot-joyce_0007cd-shoot-joyce_0008

cd-shoot-joyce_0006cd joyce van boven -1cd-shoot-joyce_0014

We begonnen de sessie tussen de bomen en eindigden in het water. Nou ja, Joyce dan, ik heb het zelf redelijk droog gehouden ūüėČ ¬†We hebben in elk geval heel veel lol gehad, en ik denk dat er een mooie¬†cover uit voort zal komen. Zoals gezegd is het de bedoeling dat de cd in het voorjaar uit zal komen. De cd krijgt de toepasselijke naam “Joy!” en er komen 10 nummers op die door Elbert en Joyce zelf geschreven zijn. Meer informatie over de cd vind je op de net gelanceerde website van Joyce of op haar facebookpagina. Daar kan je de cd¬†straks¬†ook bestellen. Als de cd uit is zal ik dat hier natuurlijk ook vermelden en de foto van de cover laten zien. Ik ben natuurlijk enigszins bevooroordeeld, maar het gaat echt een prachtige cd worden met hele mooie persoonlijke nummers. Op de site van Joyce zullen binnenkort vast wat stukjes te beluisteren zijn.

Over¬†precies een maand staat de eerste trouwreportage hier in de agenda, dus dan zullen hier weer volop trouwfoto’s verschijnen ūüôā

cd Joyce van Boven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *