Bruidsreportage Vollenhove – Arjan & Johanna – 7 mei 2021

Bruidsreportage Vollenhove – Genemuiden – Arjan & Johanna – 7 mei 2021

bruidsreportage in Vollenhove

Vorig jaar moesten ze vanwege corona hun bruiloft uitstellen, maar nu was het dan toch eindelijk zover: de trouwdag van Arjan en Johanna! Ze trouwden vorig jaar wel voor de wet, maar op 7 mei gingen trouwpak en trouwjurk aan, werd het huwelijk ingezegend in de kerk en was er een drive trough in Genemuiden.

Al zijn ze al even man en vrouw, op deze dag was Arjan in hun eigen huis om zich voor te bereiden en Johanna bij haar ouders. Niet zo ver van elkaar, dus bij allebei kon ik de voorbereidingen fotograferen.

bruidsreportage Vollenhove

Voor de fotosessie waren we in Vollenhove. Hier is Arjan geboren en opgegroeid, dus extra leuk om hier de fotoshoot te doen. Het was droog, het was heerlijk groen en de tijd vloog zomaar weer voorbij.

trouwen in de kerk in Genemuiden

Na de inzegening in de kerk in Genemuiden liepen we naar de Buitenhof, voor koffie en taart, felicitaties en familiefoto’s. Door de Kaaihof was hier een mooie drive trough geregeld. Zo konden heel veel mensen het bruidspaar feliciteren, en iedereen kreeg een lekker hapje en iets te drinken mee voor thuis.

Arjan en Johanna, ik heb er van genoten dit alles voor jullie vast te mogen leggen, heel veel geluk gewenst met elkaar in Genemuiden!

bruidsjurk: Tres chic, Hengevelde
 trouwpak en schoenen bruidegom: Hony Bruidsmode
kapper bruid: Salon Inge
make-up: Joëlle
vervoer: Kok trouwauto’s 
bloemen: Bloemijn
feestlocatie: De Kaaihof, Genemuiden

Als je ook trouwplannen hebt neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *