bruidsreportage ’t Harde – Elburg – Gerrald & Henrieke – 1 juni 2018

bruidsreportage ’t Harde – Elburg

bruidsreportage ’t Harde – Elburg – Gerrald & Henrieke – 1 juni 2018

De bruiloften volgen elkaar in rap tempo op deze weken, en het is elke keer weer leuk te zien hoe elk bruidspaar de trouwdag invult. Natuurlijk zijn er ook dingen hetzelfde, maar toch is elke bruiloft weer anders en geniet elk bruidspaar op hun eigen manier. En ik mag daar elke keer weer van meegenieten! Dat was ook 1 juni het geval op de trouwdag van Gerrald en Henrieke. Samen met hun familie en vrienden maakten zij er een prachtige dag van. Hoogste tijd om daar na de preview wat meer van te laten zien!

Ik begon de dag bij Gerrald thuis, die door zijn ouders keurig in het pak geholpen werd. Daarna vertrok ik naar Elburg om ook nog wat van de voorbereidingen bij Henrieke vast te kunnen leggen. Mooi op tijd net voor het aandoen van de jurk.

Daarna was het tijd voor Gerrald om aan te komen, en dat deed hij in stijl. Niet met een oude auto of sportwagen, maar met Groot Materieel: geen trouwauto, maar een trouwtractor!

Fotosessie landgoed Morren

Voor de fotosessie gingen we naar landgoed Morren. ‘Toevallig’ las ik de week ervoor iets over dit landgoed en bedacht ik dat ik daar al lang niet was geweest, en nu bleek dat de fotolocatie te zijn 😉 De tuin was in oude glorie hersteld en we konden er prachtig foto’s maken. Met af en toe een zonnetje erbij was het weer ook nog eens perfect.

Na een kort bezoekje aan opa en oma kwamen we weer bij Henrieke thuis, waar een heerlijke lunch voor iedereen klaar stond. Al lijkt Gerrald daar even iets anders over te denken hier…

Tijd voor de ceremonie! Op de trekker de stad in en met een beetje hulp ging dat in en uitstappen elke keer ook prima.

Na de ceremonie werdener bellen geblazen en ging het bruidspaar met hun gasten een klein stukje verderop naar de grote kerk in Elburg. Hier werd het huwelijk ingezegend.

bruidstaart bij ‘onder de kappe’ in Oosterwolde

Tijdens de kerkdienst heb ik de bedankfoto’s gemaakt en daarna ging ik nog even naar bed & Breakfast ‘onder de kappe’ in Oosterwolde, waar ik het bruidspaar weer trof voor het aansnijden van de mooie taart en voor de groepsfoto’s in de tuin daar.

Daarna was er nog een verrassing voor het bruidspaar, want de collega’s van Gerrald kwamen voorrijden met allerlei werkvoertuigen en zo werden ze naar de feestlocatie in Oldebroek gebracht.

Gerrald en Henrieke, ik heb er van genoten jullie dag te mogen vastleggen, en ik wens jullie heel veel geluk met elkaar!

In de preview én op de facebookpagina zie je nog meer foto’s van dit mooie bruidspaar! Like ook de pagina en zie daar altijd de eerste foto’s van alle bruidsparen!

-bruidsjurk: Dokter de Graaf, Kampen
-schoenen bruid: The beautiful bride shop, Diana- G.Westerleigh
-trouwpak en schoenen bruidegom: Atelier 9 in Nunspeet
-kapper en make-up bruid: Joy in beauty
-vervoer: Trekker
-bloemen: Tineke Wolfsen, Oosterwolde
-bruidstaart: Bakkerij Grootkarzijn, ’t Harde
 
bruidsreportage ’t harde – elburg – oosterwolde
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *