Bruidsreportage Staverden – Elspeet – Adriaan & Gerrita – 30 januari 2019

Bruidsreportage Staverden

Bruidsreportage Staverden – Elspeet – Nunspeet – Adriaan & Gerrita – 30 januari 2019

De eerste bruidsreportage van het jaar zit er al weer op. Op 30 januari trouwden Adriaan en Gerrita in Nunspeet. Een héle koude dag, maar ook een hele mooie dag! Ik had er heel veel zin in heb er weer enorm van genoten zo’n leuke trouwdag vast te mogen leggen. Stiekem hoopten we op een beetje sneeuw, maar dat lag er die dag nou net niet. Het mocht de pret niet drukken, mede dankzij de kleur rood die overal in terug kwam is het een hele fleurige reportage geworden.

Ik begin de dag al heel vroeg in Nunspeet bij Adriaan. Terwijl de verse sinaasappels voor het ontbijt nog geperst worden en een deel van de familie nog in diepe rust is maakte Adriaan zich klaar. Een mooi donkerblauw pak en een bijzonder gilet maken van hem een prachtige bruidegom.

Getting ready

Terwijl het gezin nog even gezellig met elkaar gaat ontbijten rijd ik naar Elspeet. Bij Gerrita thuis is het een drukte van belang met een heleboel dames die hun haar mooi in de krul willen 🙂 Gerrita’s kapsel is al klaar, en met hulp van haar moeder kan de trouwjurk aan gedaan worden. Én de gave rode schoenen natuurlijk, zo leuk!

In een tof rood-wit volkswagenbusje komt Adriaan even later aangereden. Terwijl hij aanbelt bij de voordeur komt Gerrita stiekem achter hem uit de schuur tevoorschijn: surprise!!

bruidsreportage Staverden

We rijden naar Staverden voor de fotosessie. Een bijzondere plek voor Gerrita, want hier is ze geboren en heeft ze de eerste 10 jaar van haar leven gewoond. Hoe leuk is het dan om daar je trouwfoto’s te maken, zelfs nog even bij het huis waar ze woonde!

Omdat het echt heel erg koud is (ik had uit voorzorg maar een thermoskan koffie mee genomen, waar we ons tussendoor lekker even mee verwarmd hebben) heeft Gerrita tijdens de fotosessie heel verstandig lekkere warme laarzen aan. Voor de laatste paar foto’s mogen de rode schoen weer aan 🙂

Tijd om terug te gaan en op te warmen! In Elspeet hebben de gasten zich verzameld en is er een warm welkom voor het bruidspaar. Er zijn lekkere broodjes, en warme koffie… klaar voor de rest van de dag!

Trouwen in Nunspeet
In het park in Nunspeet maken we de foto’s met familie en vrienden, en om een beetje warm te blijven doen we dat met wat beweging erbij.
In het gemeentehuis van Nunspeet is vervolgens de ceremonie. Gerrita wordt door haar vader binnen gebracht, en pas na het jawoord gaat de sluier weer naar achteren.Onder veel gefluit komt het bruidspaar weer naar buiten als man en vrouw. Tot slot maak ik daarna nog een paar foto’s bij de kerk in Wezep en dan zit voor mij de dag er al weer op. Adriaan en Gerrita, bedankt dat ik deze prachtige dag voor jullie vast mocht leggen. Geniet lekker na met jullie foto’s!

Op mijn facebookpagina heb je al wat foto’s van dit mooie stel voorbij zien komen. Like ook de pagina en zie daar als eerste de previews.
Wil jij ook mooie trouwfoto’s? 2019 loopt snel vol! Neem contact op voor mijn beschikbaarheid of om de brochure aan te vragen.

 
-bruidsjurk: Anastasi Bruidsatelier (Nieuwegein); eigen ontwerp
-schoenen bruid: Anna Field (Zalando)
-trouwpak: Van Gils (Batavia Stad)
-overhemd: Profuomo (Batavia Stad)
-schoenen bruidegom: Van Lier (Batavia Stad)
-kapper bruid: Kapsalon H’Stijl (Elspeet)
-kapper bruidegom: Kapsalon Thijs Voerman (Nunspeet)
-make-up: Schoonheidssalon Face22face (Elspeet)
-vervoer: The Vintage Road Trips (Amersfoort)
-bloemen: Flowers By Co (Dodewaard)
-bruidsijstaart: Bakkerij de Vries (Nunspeet); catering De Pineta
-trouwlocatie: Gemeentehuis (Nunspeet)
-feestlocatie: Zalencentrum De Pineta (Nunspeet)
-ringen: Kaptijn juweliers (Kampen)

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *