bruidsreportage Staphorst – Raymond en Leonie – 31 augustus 2018

Bruidsreportage Staphorst – Raymond en Leonie

bruidsreportage Staphorst -31 augustus 2018 – Raymond en Leonie

De trouwdag van Raymond en Leonie is aan de beurt om te bloggen. Ik loop een klein beetje achter, maar de komende weken staan er even geen bruiloften in de agenda dus heb ik wat meer tijd om foto’s te bewerken, slideshows, blogs en albums te maken. Raymond en Leonie hebben hun slideshow inmiddels gehad, en ik kreeg meteen een superenthousiast bericht van ze toen ze die gezien hadden. Als een bruidspaar zo blij wordt van hun foto’s dan maakt dat mij ook weer heel blij. Dat is tenslotte waar ik het voor doe; niet voor awards of prijzen, al is dat ook leuk. Nu mogen jullie ook meegenieten van een kleine selectie van de foto’s van dit superleuke stel, laat gerust eens een berichtje voor ze achter! (de preview is overigens hier nog te bekijken!)

Ik begin de dag ’s morgens bij Raymond, om daar de voorbereidingen vast te leggen. Met wat hulp van beide ouders wordt hij op en top de bruidegom.

Als hij klaar is kan hij nog even lekker gaan zitten en ik vertrek naar Leonie die ondertussen natuurlijk ook al even bezig is. De jurk mag nog even in de boom voor hij aangaat 😉

Alles is mooi in stijl versierd met prachtig bloemwerk in roze en oranje tinten. Ook de bloemetjes in het haar zijn prachtig; ik hou ervan!

Tijd om de jurk aan te doen. En wat Leonie hier aan het doen is mogen jullie raden… 😉

Dan komt Raymond aan en is het tijd voor de begroeting …

Fotosessie landgoed Dickninghe

Het is prachtig weer en voor de fotosessie gaan we richting Dickninghe, waar het eigenlijk altijd mooi is. Inmiddels ben ik al heel wat keren hier geweest voor een trouwreportage, maar telkens is het weer anders.

trouwen in volkswagenbusje

In het toffe volkswagenbusje terug naar huis, waar de daggasten inmiddels gearriveerd zijn.

Waarschijnlijk zijn ze iets te enthousiast geweest tijdens de fotoshoot… er moet nog even een scheur in de jurk gerepareerd worden. Daarna vertrekken we naar ‘Ons Achterhuis’ in Rouveen, waar het burgerlijk huwelijk voltrokken wordt. Raymond en Leonie lezen elkaar een persoonlijke brief voor, waarin ze vertellen wat de ander voor hen betekent. Dat maakt zo’n plechtigheid extra persoonlijk, en zou eigenlijk ieder bruidspaar moeten doen!

Nadat ook de ringen gewisseld zijn is het tijd voor familiefoto’s en voor de lunch. En als je uit een bakkersfamilie komt dan is die natuurlijk extra goed verzorgd!

Als alle groepsfoto’s gemaakt zijn gaan we naar de kerk in Rouveen waar ik nog de binnenkomst mag vastleggen. Daarna zit de dag er weer op en rij ik voldaan weer naar Wezep.

Raymond en Leonie, ik heb genoten van jullie dag, bedankt dat ik er bij mocht zijn met mijn camera! Heel veel geluk gewenst met elkaar.

-bruidsjurk en schoenen bruid: Hony bruidsmode, Zwolle
-trouwpak en schoenen bruidegom: HKC Hony,  Zwolle
-kapper bruid: schoonzus
-kapper bruidegom: zelf 🙂
-make-up: schoonheidssalon huid en voeten – Aline Hokse
-vervoer: VW busje van Klaas Boessenkool
-bloemen: Via Flora
-bruidstaart: vader van bruidegom (bakker bij bakkerij Ubak)
-trouwlocatie ‘ons Achterhuis‘ Rouveen
-ringen: Juwelier Dekker, Staphorst
trouwkaart: DC grafimedia, Staphorst
videograaf: MD movies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *