bruidsreportage op de heide

Bruidsreportage op de heide – Bernhard & Rachel – 4 september 2020

Bruidsreportage op de heide

Bruidsreportage op de heide – Bernhard & Rachel – 4 september 2020

bruidsreportage op de heide

Oei, wat heb ik al weer veel mooie bruidsparen mogen fotograferen de afgelopen weken! En wat een verscheidenheid aan jurken, locaties, ringen, trouwauto’s enz. Dat maakt mijn werk als bruidsfotograaf ook zo leuk en afwisselend! Vandaag de blog van Bernhard en Rachel, voor mij weer eens een “thuiswedstrijd” met een bruidspaar uit Wezep 🙂

Omdat ze dicht bij elkaar wonen kon ik eerst wat foto’s van de voorbereidingen bij Bernhard maken, en daarna bij Rachel. De “first look” was buiten, onder grote belangstelling van de naaste familie.
De moeder van Rachel is een paar jaar geleden helaas overleden, en daarom brachten we eerst een kort bezoek aan het kerkhof. Wat een gemis, juist op zo’n dag, maar toen we op het kerkhof waren kwam juist de zon tevoorschijn, als een kleine knipoog van boven.

Voor een mooie bruidsreportage op de heide gingen we naar de schaapskooi bij Heerde, en de hei bloeide gelukkig nog net. Ik hoop elk jaar in september dat er een bruidspaar bij is dat op de heide foto’s wil maken, en gelukkig was dat ook dit jaar weer het geval. Ik hou er van!

Kerkelijk huwelijk Boerhaar

Na een lekkere lunch in Wezep vertrokken we naar Boerhaar. Hier was eerst de kerkdienst, met een prachtige binnenkomst! Maar als je dan je ouders ziet staan dan wil je natuurlijk direct van die fiets af ;-) Voor de wet waren ze dinsdags al getrouwd, dus de kerkdienst was echt het hoogtepunt van de dag. Na de kerkdienst vertrokken we naar zaal de logtenberg tegenover de kerk; waar de rest van de dag gevierd werd. Ik fotografeerde nog het aansnijden van de bruidstaart en we maakten daar ook nog wat familiefoto’s.

binnenkomst in de kerk met bruidskinderen
kerkelijk huwelijk in wijhe
alternatief trouwringen

Bernhard heeft in plaats van een trouwring een R op zijn ringvinger laten tatoeëren.

bruidsfoto op de hei

Bernhard en Rachel, bedankt voor de mooie dag die ik met jullie mee mocht vieren! Heel veel geluk gewenst voor de toekomst samen!

-bruidsjurk: Prinses, Apeldoorn
-trouwpak: ​HKC Hony, Zwolle
-kapper en make-up bruid​: Sylvia’s Hairdesign, Wezep
-vervoer:​ Nostalgico
-bloemen:​ Geschikt by Linda
-feestlocatie​: De Logtenberg, Wijhe
-ringen:​ Mieke’s Sieraderie, Doornspijk

2 reacties

  1. Wat een prachtige foto’s!!!  Heel mooi hoe jij deze dag hebt vastgelegd! Wat zullen Bernhard en Rachel hier blij mee zijn. En voor ons als familie ook super leuk om na te genieten van deze  mooie dag❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *