bruidsreportage nunspeet

Bruidsreportage Nunspeet – Wim & Sjanie – 23 april 2021

Bruidsreportage Nunspeet – Wim en Sjanie

De bruiloft van Wim en Sjanie was een onverwachte voor mij. Omdat hun geboekte fotograaf ziek werd nam ik deze reportage van hem over. Best even schakelen voor een bruidspaar als er dan opeens iemand anders komt. Gelukkig konden ze de dag voor de bruiloft nog even langs komen en hadden we in elk geval alvast kennis gemaakt. Het was helemaal geen straf om deze bruiloft over te nemen; twee prachtige mensen, en een hele mooie dag om vast te leggen.

De dag begon met de ontmoeting van het bruidspaar bij Villa Vennendal in Nunspeet. Daarna was de fotosessie bij de Essenburg in Hierden, waarna we weer terug kwamen bij villa Vennendal voor de ceremonie en de familiefoto’s. Niet iedereen kon in de trouwzaal aanwezig zijn vanwege de beperkingen maar er was een livestream geregeld waardoor iedereen toch mee kon kijken. In deze blog en kleine impressie van deze dag.

bruidsreportage Nunspeet

trouwreportage bij de essenburg in Hierden

trouwen bij villa vennnendal

Wim en Sjanie, (en ook André uiteraard), bedankt voor jullie vertrouwen in mij, heel veel geluk gewenst met elkaar!

Bruidsjurk: bruidsatelier Anastasi, Nieuwegein 
Schoenen bruid en bruidegom: Torfs
Bloemen: bloemboetiek ‘Het Westen‘, Leeuwarden 
Kapper: Thijs Voerman, Nunspeet 
Trouwpak: Ottevanger, Ridderkerk 
Kapper: Promise 
Trouwlocatie: Villa Vennendal, Nunspeet 

P.S. Ziek worden als fotograaf net voor een bruiloft dat wil je natuurlijk niet… maar we zijn allemaal mensen en zeker in deze tijd kan het zomaar gebeuren dat je niet kan of mag gaan werken. Gelukkig heb ik een fijn netwerk van fotografen die in geval van nood in kunnen springen, dus bruidsparen hoeven zich echt geen zorgen te maken. Ik was blij dat ik in dit geval een collega en een bruidspaar uit de brand kon helpen en ik hoop dat het andersom niet snel nodig is, maar het is fijn te weten dat er dan ook collega’s klaar staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *