bruidsreportage doornspijk

Bruidsreportage Doornspijk – Kampen – John & Anne-Marein – 27 augustus 2021

Bruidsreportage Doornspijk – Prinschenhoeve – Kampen

Het trouwseizoen is weer volop van start gegaan; en ik heb alweer een heel aantal bruiloften gefotografeerd na mijn vakantie. Op 27 augustus was de eerste bruidsreportage in Doornspijk en Kampen met John en Anne-Marein. Anne-Marein logeerde met haar familie bij hotel van Dijk in Kampen en daar startte voor mij dan ook de dag. Het haar en de make-up werden gedaan en daarna kon de trouwjurk aan. Anne-Marein wilde “héél veel jurk” en had het halletje voor de hotelkamer erbij nodig om alles goed aan te kunnen doen! De Duitse gasten in de kamer ernaast konden zo mooi meegenieten; een extra attractie in hun vakantie 😉

Zakdoekje van de oma waar Anne-Marein naar vernoemd is

John arriveerde met een mooie ford Mustang bij het hotel, en Anne-Marein kwam bij het hotel naar buiten voor de first look. Nadat ze elkaar uitgebreid bewonderd hadden liepen we vanuit het hotel een klein rondje door Kampen voor de fotosessie. Af en toe wat winderig, maar gelukkig bleef het droog zodat we mooie foto’s konden maken.

Een collega van John had inmiddels zijn truck naar een mooi plekje langs het Drontermeer gereden; en daar maakten we net voor de bui losbarstte ook nog wat foto’s.

Trouwen bij de prinschenhoeve

De gasten waren intussen aangekomen bij de mooie Prinschenhoeve in Doornspijk, hier maakten we de familiefoto’s en stond een heerlijke lunch klaar. Ook als fotograaf wordt je hier altijd super gastvrij ontvangen, ik kom er dan ook graag! Vanwege het weer was de ceremonie binnen, maar dat maakte het niet minder mooi.

Prinschenhoeve
bruidsreportage bij de Prinschenhoeve

Na de ceremonie was er nog tijd voor een paar foto’s in de tuin bij de Prinschenhoeve; genoeg mooie plekjes ook daar. De buien waren weer vertrokken, maar bij aankomst bij de kerk in Elburg waaide het nog steeds flink; de sluier zat gelukkig goed vast. Voor mij zat de dag er hier op; bedankt John en Anne-Marein voor de fijne dag die ik met jullie door mocht brengen!

Bruidsjurk: Bruidstuin, Maggie Sottero
Schoenen bruid: Tamaris via Van Haren
Trouwpak: Atelier Ne9en, Benvenuto 
Schoenen bruidegom: Laccio, via Atelier Ne9en
Kapper bruid: Marlies Last (salon marlies)
Vervoer: Nostalgico
Bloemen: Weddingflorist Simone via De Bloemenhof, Elburg
Trouwlocatie: Prinschenhoeve, Doornspijk

Bruidsreportage Doornspijk

Voor dit jaar is er weinig plek meer in mijn agenda, t/m oktober sowieso niet. Daarna heb ik weer ruimte voor trouwreportages, al lopen mei en juni 2022 al weer bijna vol. Vraag de brochure aan en kom vrijblijvend langs om kennis te maken als je trouwplannen voor 2022 hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *