bruidsfotografie oosterwolde

Bruidsfotografie Oosterwolde – Gerwin & Gerrianne – 3 mei 2019

bruidsfotografie Oosterwolde

Gerwin en Gerrianne wilden graag trouwen in mei, als de bloesems aan de bomen zaten en alles mooi groen was. Maar alles was heel vroeg dit jaar en de bloesems waren op 3 mei al weer van de bomen verdwenen. Maar fris groen was het wel, en er was fluitenkruid en er waren bloemen, dus met die voorjaarsbruiloft kwam het helemaal goed.

Wat weer betreft hadden we wolken en zon en een paar druppels regen, en het was best koud als de zon verdween, maar ach, wat maakt dat uit als je gaat trouwen met de liefde van je leven! Ondanks een verdrietig randje op deze dag vanwege het verlies van de opa van Gerwin werd het een hele mooie en feestelijke dag met deze twee mooie mensen.

Maar laten we bij het begin beginnen: ’s morgen vroeg bij Gerwin thuis in Oldebroek. Daar leg ik zijn voorbereidingen voor deze dag vast, om daarna door te rijden naar Gerrianne. Bekend terrein en het is er net zo’n gezellige drukte als vorig jaar op de trouwdag van zus Christine. De jurk staat dit keer klaar, en Gerrianne zit nog relaxed in de stoel om het haar te laten doen. Even later kan de jurk aan met hulp van moeder en zus.

Nog even tanden poetsen, een geurtje op, en dan onder toeziend oog van steeds meer familie tenslotte de sluier nog in: de dag kan beginnen!

In een mooie open kever komt Gerwin aangereden en dan is het tijd voor de begroeting. Vaak één van de spannendste momenten van de trouwdag. De familie kijkt op de achtergrond mee en ik vind het mooi om ook deze momenten vast te kunnen leggen.

Nog ven wat bewonderende bikken van moeder en zussen en dan is het tijd om te vertrekken voor de fotosessie. We rijden naar het stoomgemaal bij Noordeinde en naar landgoed Morren, voor een heleboel mooie voorjaarsplaatjes.

een páár druppeltjes regen, daar blijft het eerst gelukkig bij

stoomgemaal noordeinde trouwreportage

Ook vandaag vliegt de tijd weer voorbij en moeten we terug naar Oosterwolde. Hier staan de daggasten het bruidspaar op te wachten en er staat een lekkere lunch klaar met heerlijke soep om even op te warmen.

Er vallen weer een paar druppels regen maar na de lunch is het droog en maken we buiten de groepsfoto’s. Gerrianne had een mooie ‘backdrop’ gemaakt die we hierbij gebruikten, tof!

Even alle zakken legen voor we op de foto gaan 😉

Bij het boerderijmuseum in Oldebroek is vervolgens de huwelijksvoltrekking, met een extra leuke binnenkomst.

bruidsreportage boerderijmuseum
trouwen in het boerderijmuseum in oldebroek

We hebben nog wat tijd over na de ceremonie dus ik maak – onder toeziend oog van de zussen – nog een paar foto’s bij de boerderij. Daarna vertrekken we naar de kerk, waar ik de laatste paar foto’s van deze dag maak.

bruidsfotografie oosterwolde

Gerwin en Gerrianne, het was geweldig leuk om jullie dag vast te mogen leggen, heel veel geluk gewenst met elkaar!

-bruidsjurk: Diane Legrand, Hony bruidsmode
-schoenen bruid: Ester, Hony bruidsmode
-trouwpak: Hony bruidsmode
-schoenen bruidegom: Reinhard Frans
-kapper en visagie bruid: De kleine kapper
-vervoer: Volkswagen Kever Cabriolet
-bloemen: Joyce Bloembinderij
-trouwlocatie: Boerderijmuseum de Bovenstreek
-feestlocatie: De leuke Hanzestad
-ringen: Mieke’s sieraderie
 
Op mijn facebookpagina zag je al wat foto’s van dit bruidspaar en ook staan er al weer nieuwe bruidsfoto’s op… volg ook en blijf op de hoogte!
 
Interesse in een trouwreportage? Neem contact op!

 

Bruidsfotografie Oosterwolde

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *