bruidsfotografie nunspeet

bruidsfotografie Nunspeet – Wiebren & Hilliene – 13 juni 2019

Bruidsfotografie Nunspeet – Wiebren & Hilliene

Sorry, deze blog is veel te lang vrees ik, maar ik kon weer eens niet zo goed kiezen uit de vele, vele foto’s die ik maakte van Wiebren en Hilliene een paar weken geleden…. Onze neef Wiebren trouwde op 13 juni met zijn Hilliene en ook voor hen mocht ik als tante de trouwreportage maken. Inmiddels al de zesde in dit gezin die ik mocht fotograferen, en in september volgt nummer 7: een hele eer en echt superleuk!! Maar nu eerst deze vrolijk een fleurige bruiloft in Nunspeet!

De dag begint voor mij met de voorbereidingen van de bruidegom dus op bekend terrein: bij Wiebren thuis in Wezep.

Daarna vertrek ik naar Hilliene in Nunspeet: inmiddels ook bekend terrein, want ik was hier dit jaar al eerder voor de bruiloft van haar broer Adriaan met Gerrita. Een leuk weerzien zo met veel bekenden. Bij Hilliene is het een gezellige boel tijdens de voorbereidingen. Kappers en visagisten zijn druk bezig met zowel de bruid als met haar familie.

vele helpende handen bij het aandoen van de jurk

Nog even de finishing touch en dan is het tijd voor de ‘first look’ buiten onder de boog. Ik hou van dat moment als bruidegom en bruid elkaar voor het eerst zien. Het ‘wow wat ben je mooi’ en de blijdschap dat de grote dag eindelijk aangebroken is stralen er ook nu weer af.

Voor de fotosessie gaan we naar de ‘waschkolk’ even buiten Nunspeet. Dit is een bijzondere plek voor deze twee, en hier maakten we een jaar of 3 geleden ook al een loveshoot. Het is droog maar er staat een frisse wind, dus we gaan snel onder de bomen waar het iets aangenamer is. We hebben fijn de tijd om verschillende foto’s te maken, en er is bos, water en zand dus genoeg afwisseling.

trouwen in een ford mustang

Als je opeens ontdekt dat je bruidegom wel héle bijzondere manchetknopen heeft 😉

manchetknopen viool tafeltennis

Mogen we even armpje drukken? Uiteraard, van mij wel!

Maar dan is het toch echt tijd weer naar huis te rijden, waar de daggasten zich verzameld hebben. Een vrolijk en fleurig geheel, helemaal passend bij deze dag.

De verdeling is weer duidelijk…. de mannen verzamelen zich om de auto en de dames om de bruid. Even wat kleine herstel- en schoonmaakwerkzaamheden.

bruidsfotografie Nunspeet – herberg nuwenspete

Na een lekkere lunch vertrekken we naar herberg Nuwenspete. Hier maken we eerst de familiefoto’s en daarna is hier ook de ceremonie.

De broers… voor de foto met de zussen erbij moet je even op mijn facebookpagina kijken 😉

aankomst bruidspaar bij herberg nuwenspete in  nunspeet

Babs Ruud Nieuwenburg maakt er een mooie en persoonlijke ceremonie van waarin veel gelachen wordt. En Wiebren en Hilliene lezen elkaar hun persoonlijke beloften voor, wat alles nog persoonlijker en mooier maakt.

Dan is het tijd voor de ringen, die hangen aan een mooie krans, en omdat er zoveel neefjes en nichtjes zijn mogen ze die allemaal samen binnen brengen.

Het blijft een fleurige boel, want nog afloop wordt het bruidspaar bekogeld met felgekleurde balletjes en zijn er vrolijke stokjes om mee te zwaaien.

In Wezep is de kerkdienst, en daarna gaat het hele gezelschap terug naar Nunspeet voor het aansnijden van de taart. Ook de rest van de dag wordt hier doorgebracht, het diner in de herberg en het feest ’s avonds in een grote tent.

Lieve Wiebren en Hilliene, wat een eer om ook jullie dag vast te mogen leggen! Bedankt voor jullie vertrouwen en ik wens jullie heel veel geluk met elkaar.

-bruidsjurk: SinaC, De Bruidskamer,Putten
-schoenen bruid: Avalia, De Bruidskamer
-trouwpak : Cosmo, HKC, Zwolle
-schoenen bruidegom: Fiarucci
-kapper bruid: Jeanine van Milligen
-make-up: Sanne Visagie
-vervoer: Ford mustang, Nostalgico
-bloemen: Hanne van Engelen
-bruidstaart: Bakkerij De Vries, Nunspeet
-trouw- en feestlocatie: Herberg Nuwenspete, Nunspeet
-ringen: Juwelier Mieke’s Sieraderie, Doornspijk
manchetknopen: manchetknopen.com

Bruidsfotografie Nunspeet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *