Bruidsfotografie Marknesse - Genemuiden

Bruidsfotografie Marknesse – Genemuiden – Niels & Maaike – 29 augustus 2019

Bruidsfotografie Marknesse – Genemuiden – Niels en Maaike – 29 augustus 2019

Toen ze 16 was bekeek ze tijdens de lessen op de Pieter Zandt scholengemeenschap altijd al mijn blogs vertelde ze… en droomde ze er van dat ik ooit haar bruiloft zou fotograferen. Wat een eer…. 29 augustus werd die droom werkelijkheid en was ze een prachtige bruid. Maaike trouwde met haar Niels en ik mocht erbij zijn. Hoogste tijd voor de blog!

Ik begin de dag met het vastleggen van de voorbereidingen van Niels in Grafhorst, daarna rij ik door naar Maaike in Genemuiden. Hier staat alles al klaar voor de grote dag.

Maaike zit relaxed in de woonkamer om het haar en de make-up te doen, en even later kan de droomjurk dan eindelijk aan!

Dan begint het wachten… meestal het spannendste moment van de dag: Hoe ziet hij eruit/hoe ziet zij eruit… zou hij de jurk en zij het pak wel mooi vinden?

De familie staat mee op de uitkijk en even later is het zover…Niels komt aangereden in een mooie sportwagen.

Allebei helemaal happy met elkaar… de eerste zenuwen zijn eraf en de dag kan beginnen.

Fotosessie waterloopbos Marknesse

bruidsfoto in het waterloopbos bij marknesse
waterloopbos marknesse
waterloopbos marknesse trouwreportage

Voor de fotosessie gaan we naar het waterloopbos bij Marknesse. Hier was ik nog niet eerder geweest, maar wat is dit een mooie plek om een bruidsreportage te maken.

De tijd vliegt ook nu weer voorbij en we gaan terug naar Genemuiden. Hier zijn de daggasten verzameld en drinken we even koffie, daarna gaan we naar het park voor de familiefoto’s.

Met een goede ceremoniemeester heb je zelf tijd voor andere dingen 😉 Dit is niet in scene gezet trouwens, ze zijn gewoon zo blij met elkaar…

Samen op de pieter zandt blogs bekijken, nu samen zelf stralen op de blog 😉

Na de lunch is in het ‘Olde Staduus’ de ceremonie waarin het Jawoord gegeven wordt, de ringen gewisseld en de akte getekend. Getrouwd!

trouwen in het olde staduus in genemuiden
trouwfoto bij 'het joodse bruidje' in genemuiden

Na het burgerlijk huwelijk volgt nog het kerkelijk huwelijk; in die tijd maak ik de bedankjes, en daarna ga ik nog naar Zwartsluis. Hier wordt bij hotel zwarte water de bruidstaart aangesneden. En wat voor bruidstaart: Maaike is banketbakster en maakte haar taart zelf!

Daarna zit de dag er voor mij op, en vertrek ik moe maar voldaan weer naar Wezep. Bedankt dat ik jullie dag vast mocht leggen en heel veel geluk gewenst met elkaar!

Het was een beetje rustig hier op de blog, maar ik heb na de vakantie al weer 6 bruiloften gefotografeerd… Door persoonlijke omstandigheden loop ik een beetje achter met bloggen en bewerken, maar ik doe mijn best zo snel mogelijk weer bij te zijn… Er komen nog eens 6 bruiloften aan de komende weken, dus ik vraag een klein beetje extra geduld. Volg de facebookpagina voor de laatste updates, daar kun je al een preview van alle bruidsparen zien!

-bruidsjurk: Bruidshuis Dokter de Graaf, Kampen
-schoenen bruid: Rainbow
-trouwpak: Roberto Vicenttie, van Bossenbroek, Voorthuizen
-schoenen bruidegom: Brink, IJsselmuiden
-kapper en visagie bruid: Stenneke Raatgever (Haarstyling by Stenneke)
-kapper bruidegom: Barbershop Adem Genemuiden
-vervoer: Juwelier Brouwer, Genemuiden
-bloemen: De Koekoeksbloem, IJsselmuiden
-bruidstaart: zelf gemaakt door de bruid
-trouwlocatie: ’t Olde Staduus Genemuiden
-feestlocatie: Hotel Zwartewater Zwartsluis
-ringen: Juwelier Brouwer Genemuiden

 

Volg jij ook al jaren mijn blog, of misschien nog maar kort? ga je ook trouwen? Vraag gerust de brochure aan, dit jaar zit vol, maar volgend jaar is er nog plek!

bruidsfotografie marknesse

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *