bruidsfotografie Lelystad – Roel en Tanja – 19 juli 2018

Bruidsfotografie Lelystad – Oldebroek – Elburg

Bruidsfotografie Lelystad – Roel & Tanja – 19 juli 2018

Jullie hadden de laatste trouwreportage van voor de vakantie nog van mij tegoed… die van Roel en Tanja, waar je hier nog de preview van kan zien. Deze blog is door de vakantie iets later dan gepland, maar hier is ie dan. Wat een leuke dag was het met Roel en Tanja die ik vast mocht leggen! De dag begon heel relaxed in Lelystad, waar Roel en Tanja zich allebei gereed maakten voor deze dag. Roel zat nog even lekker in z’n korte broek aan de koffie terwijl Tanja’s haar en make-up gedaan werd. Daarna kon bij allebei de trouwkleding aan, en dat was nog wel een verrassing voor beiden hoe ze er uit zagen natuurlijk.

bruidsfotografie lelystad
bruidsfotografie lelystad

Nadat ze elkaar bewonderd hadden reden we naar Elburg voor de fotosessie. Blijft een mooie stadje om trouwfoto’s te maken, met veel verschillende mogelijkheden en natuurlijk de westerwalstraat met de vele bloemen. Het leek wel een gezellige relaxte stadswandeling met af en toe een foto-moment 😉 Heerlijk om zo ontspannen foto’s te kunnen maken.

Buiten trouwen

Na de fotosessie was het tijd om naar fruittuin verbeek te gaan, waar de rest van de dag doorgebracht ging worden. Hier waren de familie en vrienden al aanwezig en al snel kon de ceremonie buiten beginnen.

Na de ceremonie was er taart en maakten we de groepsfoto’s. Vervolgens gingen we naar het kerkje van Luctor voor de kerkdienst. In een mooie dienst werd het huwelijk ingezegend en daarna werd de dag weer voortgezet bij de fruittuin. Voor mij zat het er toen op, en de lastige taak van foto’s selecteren wachtte mij weer 😉

Roel en Tanja, ik wens jullie heel veel geluk met elkaar, bedankt dat ik deze dag voor jullie vast mocht leggen!

Inmiddels zit mijn vakantie er weer op. Wij zijn lekker tot rust gekomen op La Palma en hebben echt genoten daar. Afgelopen week kwamen we terug en gisteren fotografeerde ik al weer de bruiloft van Adrie en Anneloes! Op de facebookpagina zie je daar al vast wat foto’s van! Er zijn intussen ook weer leuke aanvragen binnen gekomen voor 2019 ? Ga jij volgend jaar ook trouwen? Vraag vrijblijvend info aan. In 2018 heb ik nog ook nog heel beperkt plek vanaf oktober. Voor 2019 staan er al weer een aantal data vast maar is er nog genoeg plek.

bruidsjurk: Weddingwonderland, Almere
-schoenen bruid: Hafkamp, Dronten
-trouwpak: HKC Hony, Zwolle
-schoenen bruidegom: Floris van Bommel
-kapper bruid: Annelies Dijkstra, Lelystad
-kapper bruidegom: Thomas van den Berg, Zwolle
-make-up: Bellissimo Beauty, Lelystad
-vervoer: Mercedes SLK eigendom bruidspaar
-bloemen: Adamfactory, Lelystad
-bruidstaart: Bakkerij Schuld, Oldebroek
-trouw- en feestlocatie: Fruittuin Verbeek, Oldebroek

bruidsfotografie lelystad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *