Bruidsfotografie Kampen – Lammert & Mini – 13 juli 2018bruidsfotografie kampen

Bruidsfotografie Kampen

Bruidsfotografie Kampen – de leuke hanzestad – Lammert en Mini – 13 juli 2018

Het is best bijzonder hoe Lammert en Mini bij mij terecht kwamen… 10 jaar geleden heb ik foto’s gemaakt van het 25-jarig huwelijk van Mini en haar inmiddels overleden man. In 10 jaar kan er veel gebeuren. Zowel Lammert als Mini verloren hun partner, maar vonden nieuw geluk bij elkaar. En zodoende kwam Mini na 10 jaar opnieuw bij mij terecht, nu voor een trouwreportage. En ik vond het een eer dat te mogen doen. Het was ook mooi hoe er alle ruimte was voor de overleden partners, en hoe vreugde en verdriet naast elkaar er konden zijn. Na de preview is het nu tijd voor de uitgebreide blog!

Mini is al klaar als ik ’s morgens bij hun huis in Kampen aankom, dus we drinken samen even een lekker bakje koffie. Daarna kan de dag beginnen en komt een superenthousiaste Lammert aangereden!

Er staat van alles op het programma vandaag, maar we beginnen met een bezoekje aan ‘de amandelboom’ waar Mini werkt. dat betekent een heleboel enthousiaste ouderen en een heleboel felicitaties. Een mooi begin van deze dag.

Daarna is het tijd voor de fotosessie. We maken foto’s op en bij de molen en bij de IJssel. Het weer is prachtig en het bruidspaar enthousiast, wat wil je nog meer!

De leuke hanzestad

De familie en vrienden hebben zich intussen verzameld bij ‘de leuke hanzestad’ in Kampen. Na een enthousiast welkom staat hier een heerlijke lunch klaar.

Nog even wat losse draden afknippen en dan vertrekken we naar de Lutherse kerk in kampen. Hier vinden zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk plaats.

bruidsmeisjes in de kerk in kampen

In de kerkdienst worden ook kaarsen aangestoken ter herinnering aan de overleden partners, mooi en ontroerend hoe ze ‘er bij’ mogen zijn

Met Gods zegen samen verder gaan.

lammert blijft de hele dag zo enthousiast 🙂  Na de kerkdienst gaan we weer naar de hanzestad. Hier wordt de bruidstaart aangesneden en maak ik nog de groepsfoto’s.

Daarmee zit de dag er voor mij op. Lammert en Mini, bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme, en heel veel geluk gewenst samen!

bruidsjurk en schoenen bruid: Compagne bruidsmode, Hardenberg, creations of Leijten
kleding bruidegom: HKC Hony, Zwolle
Make-up: schoonheidssalon Pieter Oud, IJsselmuiden
trouwauto: Johan Kok Oldtimerverhuur, Rouveen
Bloemen: de koekoeksbloem, IJsselmuiden
feestlocatie: de leuke hanzestad, Kampen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *