ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

bruidsfotografie – jaaroverzicht 2015 – beloved fotografie

Bruidsfotografie jaaroverzicht 2015 – korting beloved sessie!

geertje vierhout fotografie boeketten2015Net als voorgaande jaren maakte ik weer een paar collage’s van de bruidsparen, de boeketten en dit keer ook de corsages van alle bruiloften van dit jaar. Ik heb er weer van genoten al dit moois te mogen vastleggen en ik hoop dat jullie met me meegenoten hebben!

bruidsparen2015 - geertje vierhout fotografie

Het was het jaar van de blauwe pakken en veel pastelkleuren met af en toe een felle uitschieter. Ik hou van die afwisseling, elk stel z’n eigen stijl, z’n eigen invulling van de dag.

corsages2015 geertje vierhout fotografie

 Maar vooral hou ik van het echte, het pure, het vastleggen van de liefde! Ik hoop dat in 2016 dan ook weer volop te mogen doen. De agenda loopt in elk geval al weer lekker vol met trouwreportages, ik verheug me er al weer op! Waar ik ook erg van kan genieten is een beloved-shoot, en ik zou dan ook graag in 2016 weer een paar van deze shoots willen doen; klik hier voor meer info.

beloved-HG_0008

Misschien is het een beetje ‘onbekend maakt onbemind’, maar een belovedshoot is echt geweldig leuk. Mensen denken vaak dat het eng is om zo samen op de foto te gaan en dat het allemaal wat zweverig is. Maar ik kan je verzekeren dat dat niet zo is! Lees maar eens de reactie van Henry en Geralda onderaan hun blog hoe zij dit ervaren hebben! Als je nu een beloved-sessie boekt voor de maand januari of februari (in de sneeuw wellicht?!) krijg je 30 euro korting en betaal je geen 225 maar 195 euro voor een complete beloved-shoot, inclusief 5 digitale bestanden! 

De facebookpagina groeit ook nog steeds door; in 2015 gaan we vast de 2000 fans wel halen. Like jij hem al? Daar zie je previews van de bruidsparen en wellicht komt er nog een keer een leuke weggeef-actie voorbij; je weet maar nooit 😉

Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar! Volgende week hoop ik nog een mooie slideshow met alle highlights van het afgelopen jaar te plaatsen en dan is 2015 helemaal afgerond. Alle bruidsparen hebben inmiddels ook hun album ontvangen, dus we gaan helemaal fris aan 2016 beginnen! HAPPY NEW YEAR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *