bruidsfotografie heerde

Bruidsfotografie Heerde – Bertho & Esther – 30 oktober 2020

Bruidsfotografie Heerde

Voor de bruiloft van Bertho en Esther was ik een paar weken geleden in Heerde en in Zwolle. De dag begon bij Esther thuis in Heerde. Hier fotografeerde ik de voorbereidingen van Esther, en uiteraard de aankomst van Bertho in de mooie oldtimer. Voor de fotosessie gingen we naar kasteel Vosbergen. Het was een tijd geleden dat ik hier was, maar het is een prachtige locatie voor trouwfoto’s; zeker met de mooie herfstkleuren.

Na de fotosessie brachten we een bezoekje aan de bewoners van ‘de Herbergier’ in Heerde, waar Esther werkt. Dik ingepakt zaten ze buiten al te wachten; en alles was prachtig versierd. Zo konden ze corona-proef het bruidspaar bewonderen en een lekker taartje eten. Daarna lunchten we bij Esther thuis en vertrokken we naar Zwolle.

Spiegels en mooie behangetjes… ik hou er van!

ceremonie bij de Agnietenberg in Zwolle

Bij de Agnietenberg in Zwolle was eerst de burgerlijke huwelijksvoltrekking, en na een korte pauze was hier in een andere zaal ook de kerkelijke inzegening.

Na de plechtigheid door een haag van bellen naar buiten!

Na de kerkdienst kon het bruidspaar nog gefeliciteerd worden, maar het geplande etentje en feest konden nu uiteraard niet door gaan. Heel creatief kreeg iedereen bij het naar huis gaan een tasje met een driegangendiner van de Agnietenberg mee, en kon zo thuis van een lekkere maaltijd gaan genieten. En aangezien ik ook heel lief een tasje meekreeg kan ik jullie verzekeren dat dat heerlijk was 😉

Bertho en Esther, wat hebben jullie er een mooie dag van weten te maken, superfijn dat ik dit voor jullie mocht vastleggen! Heel veel geluk gewenst samen voor de toekomst.

 Bruidsjurk: Mariages Hoogeveen
schoenen bruid: Rainbow
Trouwpak Winkel: Hony, Zwolle
Trouwlocatie: Agnietenberg, Zwolle

Mail gerust voor meer informatie over een trouwreportage, of vul het contactformulier in! Chatten mag ook 🙂

bruidsfotografie Heerde, Zwolle, Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *