bruidsfotografie hasselt

Bruidsfotografie Hasselt – Arno & Angelena – 24 april 2020

Bruidsfotografie Hasselt – Genemuiden

Arno & Angelena – 24 april 2020 – trouwen in coronatijd

Bruidsfotografie Hasselt- Genemuiden – Zwolle

Hoewel de meeste bruiloften uitgesteld zijn mocht ik in april toch twee dagen achter elkaar op pad met een bruidspaar. Trouwen in coronatijd; het is best bijzonder zoals je in de vorige blog ook kon lezen. Arno en Angelena kozen er ook voor om toch hun trouwdag voor een deel door te laten gaan, en het feest op een later moment te gaan vieren.

Ik begon de dag in Genemuiden, waar de halve straat was uitgelopen om – met de beruchte 1,5 meter afstand – getuige te zijn van de ontmoeting bij de voordeur 🙂 Arno’s strikje moest eerst nog even vastgemaakt worden, en Angelena wachtte binnen een hele tijd op de bel, die het niet bleek te doen, maar uiteindelijk konden ze elkaar dan toch bewonderen!

bruidsfotografie hasselt
bruidsfotografie hasselt

Voor de fotosessie reden we naar het engelse werk bij Zwolle, een geliefde plek voor trouwfoto’s, en wat was het er mooi met de prachtige voorjaarskleuren.

bruidsfotografie hasselt
bruidsfotografie hasselt
bruidsfotografie hasselt

ceremonie gemeentehuis zwartewaterland

bruidsfotografie hasselt

De ceremonie was in het gemeentehuis van Hasselt. Buiten stonden familie en vrienden het bruidspaar op te wachten, maar de ceremonie binnen was alleen met de vier ouders/getuigen.

Dat ziet er toch wat kaal uit zo’n lege zaal, maar er werd ja gezegd, de liefde werd gevierd en dat is toch het allerbelangrijkste!

Stiekem een paar extra gasten ;-

de ringen werden gewisseld en de akte werd getekend, ook door de burgemeester van zwartewaterland himself en daarmee zat de plechtigheid er weer op.

kerkelijk huwelijk

De echte kerkdienst volgt nog op een later moment, maar Arno en Angelena wilden toch graag hun huwelijk beginnen met God’s zegen.Daarom was er een korte bijeenkomst in de kerk in Genemuiden. We luisterden naar het mooie lied ‘een toekomst vol van Hoop‘ van Sela. (Dit lied was ook het thema van ons paasmagazine, en wat is het toepasselijk in deze rare tijd!) Het bruidspaar kreeg de zegen mee, en hun toekomst samen is nu begonnen. Heel bijzonder om hier als fotograaf zo bij te mogen zijn.

Na de dienst heb ik nog een paar foto’s van het bruidspaar met hun ouders gemaakt en daarmee zat de dag er weer op voor mij. Het vervolg komt nog, zo vieren we gewoon twee keer feest!

Arno en Angelena, bedankt dat ik deze bijzondere dag vast mocht leggen en heel veel geluk gewenst met elkaar!

-bruidsjurk: Bruidshuis Dokter de Graaf
-schoenen bruid: Scapino
-trouwpak : HKC Hony
-schoenen bruidegom: Zign
-bloemen: De Boeketterie

 

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *