bruidsfotografie Elspeet – Tom & Lutine – 22 juni 2018

bruidsfotografie Elspeet

bruidsfotografie Elspeet – Staverden – Tom & Lutine

Ik mocht al vroeg naar Elspeet op 22 juni voor de trouwdag van Tom & Lutine, want met gemeentehuis, kerkdienst en ook nog een kinderreceptie werd het een volle dag voor dit bruidspaar. Op tijd beginnen dus en zo lang mogelijk van de dag genieten 🙂

Ik begon bij Lutine thuis om daar de laatste voorbereidingen vast te leggen. Ik was nauwelijks de voordeur door of ik had al een heerlijke mok koffie in m’n handen, dus die dag begon helemaal goed 😉 (en ook over de rest van de dag niets te klagen trouwens..)

Nog even een klein kreukeltje proberen weg te krijgen…

Even later komt Tom aangereden vanuit Moordrecht en is het tijd elkaar te begroeten en te bewonderen.

Fotoshoot kasteel Staverden

Er is regen voorspeld, maar voorlopig lijkt het allemaal net goed te gaan met de buien. Lekker buiten foto’s maken dus bij kasteel Staverden, waar het nog heerlijk rustig is zo ’s morgens vroeg.

Deze zag je ook al in de preview, maar die moest hier toch nog een keer bij 😉

Er komt toch een klein beetje regen, maar de meeste foto’s zijn al gemaakt, dus snel naar een droger plekje. En dan door naar Elspeet, waar de gasten zich inmiddels verzameld hebben en het bruidspaar een warm welkom krijgt.

Met het oog op de regen was er nog snel een tent geregeld een paar dagen van te voren en dat was maar goed ook, want er vielen een paar flinke buien. Maar we zaten lekker  droog in de tent, met koffie en donuts. De jurk werd even schoon gepoetst, want die wordt altijd wel een beetje vies, zeker als het gaat regenen. Maar er was genoeg hulp om alles weer schoon te maken.

Als we foto’s willen maken in de tuin regent het, dus we vertrekken naar de molen om daar de foto’s binnen te gaan maken. Maar… daar aangekomen is het weer droog, dus toch maar buiten de groepsfoto’s doen, wel zo zo fijn!

zei ik droog? Nou, bij de laatste foto’s net niet meer, maar vrolijk blijft het wel!

Gemeentehuis en kerkdienst

In het gemeentehuis van Nunspeet is vervolgens de huwelijksvoltrekking, waarna de kinderen van de school waar Lutine werkt het bruidspaar opwachten met bogen. (zie preview-blog)

Voor de lunch gaan we weer naar Elspeet, en hier kunnen nu de laatste groepsfoto’s nog even gemaakt worden en staat een heerlijke lunch voor iedereen klaar.

Bij de kerk in Elspeet maak ik nog een paar laatste foto’s en dan zit de dag er voor mij weer op. Bedankt dat ik er bij mocht zijn en heel veel geluk samen Tom en Lutine!

-schoenen bruid: Rainbow
-trouwpak: Immediate
-schoenen bruidegom: Mr. Fairucci
-kapper bruid: Kapsalon H’stijl, Elspeet
-bloemen: Flowers by Co
-ringen: Mieke’s sieraderie, Doornspijk
 
 
Een preview zag je al hier, en ook op de facebookpagina heb je al wat foto’s kunnen zien! Like jij’m al?!
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *