bruidsfotografie elburg

bruidsfotografie Elburg – Christian & Manon – 12 juli 2019

Bruidsfotografie Elburg – Christian & Manon – 12 juli 2019

Er was heel slecht weer voorspeld voor deze vrijdag, maar zoals zo vaak kwam de weersvoorspelling niet helemaal uit… ’s Morgens tijdens de fotosessie was het prachtig weer en pas ’s middags kwamen de buien. Dat waren dan ook meteen een paar fikse plensbuien, maar het mocht de pret niet drukken. Christian en Manon genoten met volle teugen van hun trouwdag en ik genoot met hen mee! Hoogste tijd voor de blog!

De dag begon voor mij in Wezep, eerst bij Christian’s ouderlijk huis, en daarna een paar straten verderop bij Manon. Handig zo dicht bij elkaar,  zo kon ik bij beide de voorbereidingen vastleggen.

Na het vastleggen van de voorbereidingen is het tijd voor de begroeting. Manon komt van de mooi versierde trap naar beneden en zo kunnen ze elkaar meteen goed bewonderen.

In deze te schattige fiat 500 vertrekken ze dan naar Elburg, waar we de fotosessie doen bij het veluwemeer en bij de vischpoort.

Na de fotosessie gaan we terug naar Wezep, en daar maken we wat foto’s met de familie en is tijd voor koffie met wat lekkers. Daarna rijden we terug naar Elburg, waar de overige daggasten zich verzameld hebben bij brasserie ‘aan de gracht’. Het is de bedoeling dat Christian en Manon per bootje aan komen varen, maar de voorspelde regen is toch nog gekomen, dus dat kan helaas niet doorgaan. Maar ach, die fiat is ook prachtig en ook dát levert weer een leuke foto op in de regen

trouwen bij brasserie ‘aan de gracht’

trouwen bij brasserie aan de gracht in elburg

In een mooie ceremonie wordt het ja-woord gegeven en lezen Christian en Manon hun persoonlijke beloften aan elkaar voor. Dat zie ik steeds vaker en ik  hou er van, het maakt een ceremonie zo veel persoonlijker!

een toepasselijk gedicht op deze dag…. na de ceremonie is het gelukkig even weer droog en maken we nog wat groepsfoto’s buiten.

trouwen met een dubbeldekker

Met een oude schoolbus gaan we vervolgens naar de vredeskerk in Wezep waar het huwelijk wordt ingezegend.

prioriteiten…. even de tour de france volgen in de bus 😉

Als we weer in Elburg zijn wordt de bruidstaart aangesneden en aansluitend is er een heerlijke bbq.

Na het diner vertrekken we naar partycentrum de haas voor het avondfeest. Maar onderweg stoppen we eerst nog even voor een heerlijk ijsje bij casa piccola!

We hebben hier een wel heel bijzondere toeschouwer…..

Manon wilde heel graag nog wat foto’s in het mooie bloemensteegje, de westerwalstraat. ’s Morgen hadden we er geen tijd meer voor, maar nu kwamen we er bijna langs, dus we hebben snel van de gelegenheid gebruik gemaakt en hier nog een paar mooie plaatjes geschoten.

bloemensteeg elburg - westerwalstraat

Daarna zat de dag er voor mij op en ging ik voor de 3e keer deze dag weer naar Wezep 😉 Christian en Manon, ik heb er van genoten jullie dag vast te mogen leggen! Bedankt voor jullie vertrouwen en de goede verzorging op deze dag, het was top!

-bruidsjurk: D’Amore, Arnhem
– schoenen bruid: Besteld in buitenland
– trouwpak: Maatpak, Van Uffelen, Zwolle
– schoenen bruidegom: Van Bommel
– vervoer: Nostalgico Trouwvervoer, Elburg
– bloemen: De Koekoeksbloem,  IJsselmuiden
– bruidstaart: Droomtaarten ,Arnhem
– trouwlocatie: Brasserie “Aan de Gracht”, Elburg
– feestlocatie: Partycentrum “De Haas”, Elburg
– ringen: Juwelier Daniëls, IJsselmuiden
 

bruidsfotografie Elburg – Persoonlijk bericht

 
Even een persoonlijke aanvulling: de dag voor deze bruiloft verbrandde Dick, mijn man, zijn voet… Inmiddels zijn we 3 weken verder en is hij geopereerd (huidtransplantatie van bovenbeen naar voet) en gaan we langzaamaan de goede kant weer op. Maar daardoor heeft mijn werk een klein beetje vertraging opgelopen en is deze blog ook iets later dan gepland. Ik lag verder gelukkig aardig op schema qua werk, dus ik ben de achterstand nu snel aan het inhalen en hoop volgende week weer helemaal ‘bij’ te zijn. Op de facebookpagina zie ja al wat foto’s van de laatste bruiloft van 27 juli. Helaas hebben we onze vakantie moeten annuleren, maar als het werk verder klaar is ga ik de komende weken nog wel even vrij nemen voordat deel 2 van dit trouwjaar begint op 23 augustus!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *