ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Bruidsfotografie Barneveld – Second shooter – trouwen in 2018

Bruidsfotografie Barneveld

bruidsfotografie Barneveld – second shooter – trouwen in 2018

bruidsfotografie barneveld _0006

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe blog… want al is de laatste bruidsreportage inmiddels geweest, ik zit natuurlijk niet stil 🙂 De afgelopen weken ben ik druk geweest met alle bruidsfoto’s uitzoeken en  bewerken en met trouwalbums maken. De laatste proefdrukken zijn inmiddels verstuurd naar de bruidsparen. Eind oktober ging ik nog een keer met vriendin en collega Marije Hooijer mee als second shooter. Behalve heel leuk en gezellig ook weer leerzaam om elkaar aan het werk te zien. Het complete verslag van deze dag zie je hier in de blog die Marije maakte van deze dag! Hieronder een kleine selectie van de foto’s die ik deze dag maakte van Aris en Corine in Barneveld en Scherpenzeel.

bruidsfotografie barneveld_0001bruidsfotografie barneveld_0002bruidsfotografie barneveld_0003bruidsfotografie barneveld _0004bruidsfotografie barneveld_0005bruidsfotografie barneveld_0006bruidsfotografie barneveld_0007bruidsfotografie barneveld_0008bruidsfotografie barneveld_0012bruidsfotografie barneveld _0010bruidsfotografie barneveld_0009bruidsfotografie barneveld_0011bruidsfotografie barneveld_0013bruidsfotografie barneveld_0014bruidsfotografie barneveld_0016bruidsfotografie barneveld_0015

Voor de komende tijd staan er even geen trouwreportages in de agenda, en heb ik tijd voor andere dingen. Zo staat er een update van de website op de planning, en ga ik natuurlijk nog wat leuke overzichtjes maken over 2017. Je kan o.a. weer een mooie slideshow met alle bruidsparen tegemoet zien. Ook zijn er nog wat loveshoots die ik nog niet geblogd heb en waar ik jullie nog wat van wil laten zien.

Voor de komende maanden heb ik eventueel nog ruimte voor een enkele loveshoot of een beloved/moment design sessie, neem gerust contact op voor meer informatie!

Voor wat de trouwreportages voor 2018 betreft: van mei t/m september zijn er nog maar een paar data vrij in mijn agenda, daarbuiten zijn er nog mogelijkheden genoeg. Wees er wel op tijd bij, want ik doe ook komend jaar weer een beperkt aantal reportages.

Als je informatie aanvraagt krijg je ALTIJD antwoord trouwens… er gaat de laatste tijd nog wel eens iets mis met de mail, en vooral als je hotmail hebt: check dan ook je spammap even, want het blijkt dat mijn antwoorden hier nog wel eens terechtkomen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *