ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

slideshow – bruidsfotografie 2016

Bruidsfotografie 2016

En zo is 2016 ook al bijna voorbij! Ook dit jaar vloog weer om. Ik heb ’t idee dat ik nog maar kort geleden het overzicht van 2015 geplaatst heb, en nu is het alweer tijd voor het volgende overzicht. Ik heb er weer een mooie slideshow van gemaakt; even vergroten en geluid aan zou ik zeggen!

Op de facebookpagina had ik al de traditionele collage’s laten zien, maar voor de volledigheid plaats ik ze natuurlijk ook hier nog even. Alle bruidsparen, en ook alle boeketten en corsages. Het is grappig om de collages van de afgelopen jaren eens naast elkaar te leggen en de verschuiving in trends en kleuren te zien. Het jaar 2016 was het jaar met veel kant, romantische boeketten en vooral van de blauwe pakken! Ik ben nu al weer benieuwd wat 2017 wat dat betreft gaat brengen.boeketten-fotovierhout-web-2016bruidsfotografie 2016 -fotovierhout-web-2016corsages-fotovierhout-web-2016 In 2016 mocht ik weer 25 bruidsparen fotograferen en ook voor 2017 is dat aantal al weer bijna bereikt. Wordt dat niet saai al die bruidsparen? Nee, dat wordt zeker niet saai! Ondanks de overeenkomsten en de vele blauwe pakken is elk bruidspaar ook weer uniek en heeft elke trouwdag z’n eigen leuke en bijzondere dingen. Ik hoop dan ook in 2017 weer vele mooie en lieve stellen vast te mogen leggen en blij te mogen maken. Mijn doel is bereikt als het bruidspaar zichzelf kan zijn, en volop kan genieten van de fotosessie en van de dag. Als het bruidspaar blij is met de foto’s en met hun album. En als ik dan bijvoorbeeld zo’n lief kaartje als dit krijg dan word ik daar zelf ook weer helemaal blij van!img_2676

Als je nog wilt boeken voor 2017 wees er dan snel bij, ik heb alleen in oktober en november nog enkele weken beschikbaar! Voor een loveshoot of beloved-sessie kan je zeker altijd contact opnemen.
Hou ook de facebookpagina in de gaten voor alle nieuwtjes en updates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *