bruidsfotograaf wezep

Bruidsfotograaf Wezep – Kampen – Jacco & Melissa – 16 oktober 2020

Bruidsfotograaf Wezep – Kampen

De bruiloft van Melissa en Jacco was een soort van thuiswedstrijd; de fotoreportage was bij IJsselvliedt; bijna in mijn achtertuin, waar ik wekelijks wel wandel. De dag startte al vroeg bij Jacco thuis in Kamperveen. Ook bekend terrein, ik was hier al eens eerder voor de bruiloft van een broer van Jacco, maar dat was al weer wat jaartjes geleden.

Vanuit Kamperveen ging ik naar Melissa in Wezep om ook daar de laatste voorbereidingen vast te leggen. De kapster was bijna klaar en onder toeziend oog van haar kleine nichtje werd de mooie bruidsjurk aangedaan. Na de begroeting gingen we gelijk door voor de fotosessie, lekker dichtbij huis, bij het Vinkennest en dus op landgoed IJsselvliedt. De bomen begonnen net mooi te kleuren en dat leverde mooie herfstplaatjes op.

trouwreportage in de herfst met mooie kleuren
bruidsboeket met paddenstoelen

Wettelijk huwelijk gouden zaal Kampen

Na de lunch gingen we voor het burgerlijk huwelijk naar de mooie Gouden zaal in Kampen. Hier is het altijd fijn fotograferen doordat het licht zo mooi door de grote ramen valt. Tja, en ook het bruidspaar moest nu met mondkapjes op hun intrede in de trouwzaal doen. Echt een foto van trouwen in coronatijd….

trouwen in de gouden zaal in  kampen

In de nieuwe kerk in Kampen was de kerkelijke huwelijksinzegening. Er mocht niet gezongen worden, maar er was wel mooie muziek van de band Septem. En ook de nichtjes van het bruidspaar zongen samen het bruidspaar toe. Geweldig.

Pepermuntje hoort er bij in de kerk 😉

Eerste rang bij het wisselen van de ringen

trouwen in coronatijd: drive thru

Na de kerkdienst was er als verrassing voor het bruidspaar een drive thru geregeld. Alle gasten die anders ’s avonds op het feest zouden komen konden zo het bruidspaar toch even feliciteren. En dat was een zeer geslaagde verrassing, er stond een lange file van auto’s bij Kamperveen! Na de drive thru hadden we nog even tijd voor een paar laatste foto’s bij het maisveld. Heel mooi in het laatste licht van het namiddagzonnetje.

bruidsreportage in de mais

Jacco en Melissa, wat hebben jullie er ondanks alle maatregelen een mooie dag van weten te maken! Fijn dat ik er bij mocht zijn en heel veel geluk gewenst samen!

-bruidsjurk: Pronovias, Hony, Zwolle
-schoenen bruid: Elsa colored shoes
-trouwpak Wilvorst, HKC Hony, Zwolle
-schoenen bruidegom: Van Bommel
-kapper bruid: Jhair and Beauty, Wezep
-kapper bruidegom: Eigen creatie
-make-up: Skin & Health Studio, Kampen
-bloemen: Petstop, IJsselmuiden

Bruidsfotograaf Wezep

Zoek je ook een bruidsfotograaf in Wezep, of ergens anders in Nederland? Of daarbuiten mag ook 😉 Neem gerust contact op voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *