ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

bruidsfotograaf Veessen – Kampen – 21 juli – update 2018

bruidsfotograaf Veessen – trouwreportage dominicanenklooster – stadsgehoorzaal

bruidsfotograaf Veessen – Update 2018 – korting Nostalgico

bruidsfotograaf veessen -fotovierhout210717140717_0027

Afgelopen vrijdag was ik o.a. in Veessen, Zwolle, Kampen en Elburg om deze mooie bruiloft vast te leggen. We maakten foto’s bij de IJssel, het engelse werk en in het Dominicanenklooster. De ceremonie was in de mooie stadsgehoorzaal van Kampen. Dit keer geen lange blog, maar als je meer van deze dag wilt zien ga dan even naar de Facebookpagina Geertje Vierhout Fotografie. Daar staat dit keer een uitgebreide preview met  veel foto’s! Like ‘m dan ook even, dan zie je meteen wanneer er weer een nieuwe blog verschenen is, en daar verschijnen altijd snel de eerste foto’s van een bruidspaar!bruidsfotograaf veessen - fotovierhout210717140717_0011stadsgehoorzaal kampen fotovierhout210717140717_0015

Dit was al weer bruidsreportage nummer 20 van dit jaar voor mij! Het seizoen begon al in februari, en de bruiloften waren mooi verdeeld, vandaar dat het er al zoveel zijn. Voor de vakantie komt er nog één bij, en dan volgen er in september en oktober nog een stuk of 6, waarmee ik over mijn eigen limiet van 25 ga, maar dat is voor dit jaar prima te doen 🙂  Eventueel kan er zelfs in november of december nog wel eentje bij, mocht je me graag willen boeken.

Update bruidsfotografie 2018

Voor 2018 staan er ook al weer een aantal bruiloften genoteerd, maar is er nog genoeg ruimte over in de agenda. Wel lopen mei en juni erg hard vol, deze maanden zijn er nog maar een paar weken beschikbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan als je gaat trouwen in 2018! Of kom langs om kennis te maken en albums te bekijken: ik heb afgelopen maand mooie nieuwe demo-albums binnen gekregen, en ook zijn er nu prachtige houten opbergboxen verkrijgbaar!

autoverhuur Nostalgico

Nog wat leuks voor bruidsparen die bij mij boeken: huur je één van de 6 eigen auto’s van Nostalgico dan krijg je maar liefst 15% korting op de huurprijs! Behalve de 6 eigen auto’s kan je hier nog veel meer klassieke voertuigen huren, voor elk wat wils!

bruidsfotograaf Veessen fotovierhout210717140717_0022

Voor wie weg gaat nog een fijne vakantie en als je in de vakantie ten huwelijk bent gevraagd… gefeliciteerd en wie weet tot snel 🙂

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *