Bruidsfotograaf ’t Harde – Elburg – Gerben en Emma – 1 oktober 2021

Bruidsfotograaf ’t Harde – dokter A. Vogeltuinen – Elburg

De trouwdag van Gerben en Emma is eindelijk aan de beurt om te bloggen! Laat ik er maar een mooie lange blog van maken, voor het lange wachten 🙂 Dit mooie bruidspaar trouwt op 1 oktober in Elburg. De dag begint voor mij ook in Elburg, bij het ouderlijk huis van Gerben. In goed gezelschap van ouders en broers maakt hij zich klaar voor de grote dag. Daarna vertrek ik naar Doornspijk waar Emma met hulp van ouders en zus met de laatste voorbereidingen bezig is. En dan is het wachten op Gerben, voor de ‘first look’ bij de voordeur.

bruidsreportage Dr. A. Vogeltuinen

bruidsreportage bij de A vogeltuinen in 't Harde

Voor de fotoshoot gaan we naar ’t Harde, naar de dr. A. Vogeltuinen. Er zijn veel mooie plekjes en het weer is goed, met een heerlijk zonnetje dat zorgt voor prachtig licht. We hebben lekker de tijd en kunnen dus heel wat mooie plaatjes maken.

t Harde vogeltuinen

Ik sta altijd ‘aan’ en blijf fotograferen; ook als we terug lopen naar de auto. Deze foto móest ik gewoon even maken 😉 Thuis staan de gasten het bruidspaar al op te wachten en is er tijd voor een heerlijke lunch.

Wat hier gezegd werd weet ik helaas niet, maar grappig was het blijkbaar wel!
Na de lunch vertrekken we naar Elburg voor de ceremonie. In het Agnietenklooster wordt het ja-woord gegeven en worden de ringen gewisseld.

Na de ceremonie maken we de groepsfoto’s op de stadswal, en daarna vertrekken we weer naar ’t Harde waar ik nog even de binnenkomst in de kerk fotografeer. Daarna zit de dag er weer op voor mij en kan ik de bedankfoto’s gaan maken.

bruidsfotograaf ’t Harde

Gerben en Emma, julie zijn een prachtig stel. Fijn dat ik jullie dag vast mocht leggen en heel veel geluk gewenst samen!

-bruidsjurk: Maggie Sottero, Prinses Bruidsmode, Apeldoorn
-schoenen: Avalia,Prinses Bruidsmode, Apeldoorn
-trouwpak: Benvenuto, Atelier 9 , Nunspeet
-schoenen: Paulo Bellini, Atelier 9, Nunspeet
-kapper bruid: Madelon van Martin´s Haarmode, Doornspijk
-vervoer: Klassiek rijden, IJsselmuiden
-bloemen: Fluitekruid, Nunspeet

Ook trouwplannen? Vraag de brochure aan en kom vrijblijvend kennismaken!

Bruidsfotograaf ’t Harde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *