bruidsfotograaf harderwijk

Bruidsfotograaf Harderwijk – Johan & Carina – 17 september 2021

Bruidsfotograaf Harderwijk – Johan en Carina – trouwen op Knarland

Johan en Carina had ik al twee keer eerder voor de lens: in de zomer van 2020 voor een loveshoot en in februari van dit jaar toen ze voor de wet trouwden. Eigenlijk zouden ze in april trouwen, maar ja… ook hier gooide corona roet in het eten. Dus vervroegden ze hun wettelijk huwelijk, en stelden ze de rest van de dag uit naar september. Ook daarvoor moest er op het laatste moment nog van alles omgegooid worden ivm allerlei regels die nog golden, maar wat werd het uiteindelijk een geweldige en bijzondere dag voor dit bruidspaar!

De dag begint voor mij in Harderwijk bij het ouderlijk huis van Johan. Het trouwpak kan eindelijk aan en de veters worden gestrikt. Nog snel even samen met vader de dagplanning doornemen en dan kan de grote dag beginnen! Bij Carina in Nunspeet kan ik vervolgens nog net de laatste voorbereidingen vastleggen voordat Johan voor de deur staat. En niet alleen Carina maar ook hondje Frankie is er helemaal klaar voor! Hij is als eerste bij de deur, maar gelukkig komt Carina er snel achteraan.

Bruidsfotograaf Harderwijk
Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruidsfotograaf Harderwijk

In Harderwijk halen we eerst Lynn en Rosalie op voordat we naar de hei gaan voor het eerste deel van de fotoshoot. Wat zien de beide dames er ook prachtig uit! We maken een aantal foto’s met de bruidsmeisjes erbij, en daarna gaan we nog even naar het bos voor wat foto’s met alleen het bruidspaar.

Carina Bossenbroek
bruidsreportage carina bossenbroek

De tijd vliegt voorbij, en het is tijd om naar Nunspeet terug te gaan, waar de gasten al ongeduldig staan te wachten 😉 Maar het bruidspaar arriveert snel en na een lekkere lunch vertrekken we naar de grote kerk in Harderwijk voor de kerkdienst.

Onder de mooie klanken van ‘Hallelujah’ komt het bruidspaar de kerk binnen lopen. Carina speelt panfluit en Johan zingt bij de Urker Mans formatie, dus het werd een prachtige muzikale dienst, met orgel, vleugel, panfluit en zang. Wie me volgt op instagram heeft op die dag in mijn stories iets van al dit moois voorbij zien komen. Wat mag ik toch van mooie dingen meegenieten als trouwfotograaf! Johan zong zelf ook nog een lied mee met de zanggroep, en ook de panfluit-leerlingen van Carina droegen hun steentje bij.

trouwen in de  grote kerk in harderwijk
tgrote kerk harderwijk huwelijk
 urker mans formatie
urker mans formatie

trouwen op knareiland

met de botter naar knaleiland om te trouwen

Na de kerkdienst lopen we met het hele gezelschap naar de haven. Daar stappen we op 3 prachtige botters die ons naar Knar(ei)land brengen. Ik zei al: Wat mag ik toch van mooie dingen meegenieten als bruidsfotograaf! Op één van de botters heeft de opa van Johan nog gevaren, en ook het huwelijksaanzoek was op deze botter!

met de botter uit harderwijk vertrokken
trouwen op een botter

Op Knareiland (of Knarland) wordt eerst de bruidstaart aangesneden, die gemaakt is door de moeder van Carina. Vervolgens maken we de groepsfoto’s, en daarna is er nog een persoonlijke ceremonie, waarin Johan en Carina hun geloften naar elkaar uitspreken. Lynn en Rosalie mogen de ringen overhandigen en er is mooie harpmuziek als begeleiding.

knareiland of knarland bij Harderwijk
persoonlijke beloften voorlezen op je huwelijk

Na de ceremonie blijft het gezelschap nog voor een bbq op het eiland en wordt ik samen met de videograaf en de trouwambtenaar terug gevaren naar Harderwijk. Ik zei al: Wat mag ik toch van mooie dingen meegenieten als bruidsfotograaf 😉

Johan en Carina, bedankt dat ik jullie liefde zo drie keer vast mocht leggen, heel veel geluk gewenst met elkaar!

-bruidsjurk: The New Bride
-schoenen bruid: Rainbow 
-trouwpak: Bart Sanders maatpakken
-schoenen bruidegom: Bart Sanders
-kapper en make-up bruid: VisagieByGea
kapper bruidegom: Het Heerenhuys
-bloemen: De Rozenmarie
-bruidstaart: Fransien Bossenbroek / Taart van Fransien
-trouwlocatie: Knareiland
-feestlocatie: Het dorpshuis, Hierden
-ringen: Juwelier Poorter
-Botters: Catering van den Berg
Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruidsfotograaf harderwijk

Ga je ook trouwen op een eiland? Op Knarland of misschien wel op Texel of Ameland? Ik leg jullie huwelijk graag vast en reis door heel Nederland. Vraag vrijblijvend de brochure aan!

3 reacties

  1. Wat een prachtige foto’s van een prachtige ceremonie voor een prachtig bruidspaar waar de liefde vanaf spat!! Heel veel gelukt en Gods zegen toegewenst voor de toekomst!  

  2. Wauw wat een prachtig dag is het geweest. Én wat een pracht foto’s. Een waardevolle tastbare herinnering voor het leven.🙏😍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *