bruidsfotograaf Grafhorst – William & Femke – 6 juli 2018

bruidsfotograaf Grafhorst – Kampen

bruidsfotograaf Grafhorst – Kampen – William & Femke – 6 juli 2018

Ik hoorde van Femke dat er al met smart op de blog gewacht wordt…  🙂  Jullie moesten eventjes geduld hebben, maar hier is ie dan! William en Femke trouwden 6 juli en ik mocht er bij zijn om alles vast te leggen. De preview (met andere foto’s) kun je hier bekijken, vandaag zien jullie het uitgebreide verhaal van deze mooie dag!

De dag begint voor mij met het fotograferen van de voorbereidingen van William, bij zijn ouders thuis in Grafhorst.

Ik hoef maar een paar straten verderop om ook bij Femke de voorbereidingen vast te gaan leggen, lekker makkelijk! De jurk is al aan, maar de ‘finishing touch’ kan ik nog meepakken.

First look

Geen ontmoeting bij de voordeur, maar een ‘first look’ in de tuin, net zo leuk!

Voor we de dag echt beginnen gaan we eerst langs de begraafplaats. Hier staan we even stil bij het graf van Femke’s vader. Wat een gemis, juist op zo’n mooie dag.

Maar met een bezoek aan het graf en een bijzonder medaillon in Femke’s bruidsboeket is hij er als een fijne herinnering bij in gedachten van het bruidspaar.

Voor de fotosessie gaan we daarna naar de museumboerderij bij Kampereiland. Hier in de omgeving zijn genoeg mooie plekjes voor afwisselende foto’s: een boomgaard, een maisveld, en de schommel van Arnold en Marjolein hing er ook nog steeds 🙂

bruidsfotograaf grafhorst

Koffiebakfiets

Na de fotosessie gaan we terug naar Grafhorst. Hier zijn de gasten inmiddels aangekomen en is er koffie en wat lekkers. En niet zomaar koffie en lekkers, nee, de koffie mag je halen bij de koffiebakfiets (hoe leuk!!) (en hoe lekker 🙂 ) en de cake is een heuse sweettable vol lekkernijen! Valt ook bij de kinderen erg in de smaak zo’n tafel vol!

We moeten al snel weer verder, want in het gemeentehuis van Kampen worden we verwacht voor de ceremonie. William kijkt zijn ogen uit als Femke binnenkomt, want het is voor hem een verrassing dat alle neefjes en nichtjes de bruid vooruit gaan. Prinsessen, ridders en zwaarden, dat past helemaal bij hem heb ik begrepen.

Getrouwd! 

na de ceremonie gaan er duiven de lucht in, en daarna vertrekken we naar ‘Ons erf’ bij Kampereiland voor de lunch en de familiefoto’s. Hier is aansluitend ook de kerkdienst.

Voor mij zit het fotograferen er dan op. William en Femke, wat een mooie dag hebben jullie er van gemaakt. Bedankt dat ik dit vast mocht leggen en heel veel geluk gewenst met elkaar!

-bruidsjurk: Dokter de Graaf – Be the light
-schoenen bruid: Dokter de Graaf
-trouwpak: Brouwers mannenmode, Urk
-schoenen bruidegom: Wieten, Zwolle
-kapper en visagie bruid: Salon Marlies, Marlies Last
-kapper bruidegom: zelf 🙂
-koffiebakfiets: De Koffietuktuk, Woerden
-sweettable: Cake Queen, Amersfoort
-trouwlocatie: Nieuwe Stadhuis, Kampen
-feestlocatie: De Kaaihof, Genemuiden
 
 
Vergeet niet de facebookpagina van Geertje Vierhout fotografie te volgen! Daar zie je alle bruidsparen al snel na de trouwdag!
 
bruidsfotograaf Grafhorst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *