bruidsfotograaf Ermelo – Leendert & Dianne – 12 april 2018

Bruidsfotograaf Ermelo – Grafhorst – Kampen – Leendert en Dianne – 12 april 2018

Bruidsfotograaf Ermelo – Kampen – trouwreportage bovenkerk

Vorige week donderdag was het de trouwdag van Leendert en Dianne en vertrok ik al vroeg naar Grafhorst om daar de voorbereidingen van Dianne te fotograferen. Ondanks een niet goed aangegeven wegomleiding was ik gelukkig precies op tijd bij Dianne en kon ik het aandoen van de jurk nog vastleggen.

dan is het tijd om op Leendert te wachten die vanuit Ermelo onderweg is. Best spannend!

Maar Leendert is mooi op tijd en dan is het tijd om elkaar te bewonderen.

We gaan naar de Bovenkerk in Kampen voor het eerste deel van de fotosessie. Ik was er wel eens geweest voor een trouwdienst, maar had er verder nooit foto’s gemaakt dus dat was leuk om eens te doen! Ondanks dat het niet zo licht was hebben we hier mooie plaatjes kunnen maken. Leendert en Dianne genoten lekker met elkaar en dat zie je altijd terug in de foto’s, zo zie ik het het liefst 🙂

trouwreportage bovenkerk kampen

Daarna maakten we ook nog wat foto’s in het park, waar net de eerste voorjaarskleuren tevoorschijn kwamen. Er was mooi weer voorspeld, maar het zonnetje bleef net die donderdag weg en het was behoorlijk koud, zeker voor Dianne!

oeps, daar ging de sluier! Krijg je ervan als je gaat rennen 😉

Oeps, pas op waar je loopt!

Vertrek naar Ermelo

Na de fotosessie vertrokken we vanuit Kampen naar Ermelo, waar de rest van de dag doorgebracht werd. In de auto onderweg naar Ermelo merkte ik pas hóe koud ik het gekregen had, want ondanks de stoelverwarming kreeg ik het gewoon niet weer warm. Maar na een bakje warme koffie lukte dat gelukkig wel weer 😉

Na de ontvangst door de daggasten en de koffie was het tijd voor de groepsfoto’s met familie en vrienden. Die maakten we naast de oude kerk. Leuk trouwens om op zo’n dag weer wat eerdere bruidsparen tegen te komen 🙂

En deze leukerd had even geen zin om op de foto te gaan. Niet. Gewoon echt niet.

Prima toch 🙂 op die leeftijd mag dat nog lekker! Alleen maak ik daar dan natuurlijk wel wat foto’s van…

Veel leuker toch, dan netjes geposeerd 🙂

In ‘de Hoeve’ naast de kerk was vervolgens de ceremonie waar het Jawoord werd gegeven en de ringen werden gewisseld.

Na afloop waren er bellen en rozenblaadjes én stond er een kar met heerlijke saucijzenbroodjes op ons te wachten, mmmm! Daarna was er nog de bevestiging van het huwelijk in een kerkdienst waarin de opa van Leendert voor mocht gaan, hoe bijzonder!

Leendert en Dianne, jullie waren een heerlijk stel om te fotograferen, ik heb er van genoten! Heel veel geluk gewenst met elkaar voor de toekomst.

bruidsjurk: Mariannes Bruidsmode, Ede
schoenen bruid: Gewoon van Zalando 😉
trouwpak en schoenen bruidegom: Klämar’s Fashion, ’s Gravenpolder
kapper en visagie bruid: Salon Marlies, IJsselmuiden
bloemen: Henk Posthouwer, Ermelo
ringen: Rikkoert, Schoonhoven

Op mijn facebookpagina heb je al wat foto’s van dit mooie stel kunnen zien: like ook deze pagina, en ziedaar de previews van alle bruidsparen als eerste!

Bruidsfotograaf Ermelo

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *