bruidsfotograaf Epe

Bruidsfotograaf Epe – de Smederij – Mathijs & Joanne

Bruidsfotograaf Epe – Mathijs en Joanne – december 2020

Bruidsreportage bij de smederij in Epe

De allerlaatste bruidsreportage van 2020 maakte ik in een hele toffe fotolocatie: de Smederij in Epe. Met Mathijs en Joanne mocht ik naar deze mooie plek om hun trouwfoto’s te maken. Opnieuw een bruiloft in coronatijd, met veel beperkingen en heel klein gevierd. Maar ook dit werd een prachtige dag waarvan het bruidspaar met hun directe familie echt genoten heeft. Complimenten aan al die bruidsparen die er zoveel moois van hebben weten te maken in deze rare tijd! Voor we naar Epe vertrokken fotografeerde ik eerst de voorbereidingen bij zowel Mathijs als Joanne, in Mastenbroek en in IJsselmuiden

Terwijl de bruidegom al in aantocht was werd nog snel even de stoep geveegd en de laatste slinger opgehangen 😉

Fotoshoot de Smederij Epe

Het was superleuk om in deze oude smederij de trouwreportage te maken. Er werd regen voorspeld, dus voor de zekerheid hadden we deze locatie gekozen, maar ook zonder regen was het er goed toeven. Omdat het droog was maakten we op de terugweg naar IJsselmuiden nog een korte stop in de bossen bij Heerde voor een paar foto’s in de natuur. Zo werd het een mooie afwisseling van binnen en buiten.

epe - de smederij
bruidsfotograaf epe - de smederij
trouwauto nostalgico

Na een korte lunch vertrokken we naar Kampen voor de burgerlijke huwelijksvoltrekking. Deze ceremonie werd gehouden in de kerk, waar later op de dag ook de kerkelijke inzegening plaats zou vinden. Deze foto’s zijn gemaakt tijdens het burgerlijk huwelijk, tijdens de kerkdienst was ik er niet meer bij. Omdat er maar 30 mensen aanwezig mochten zijn zaten in een aparte zaal nog een aantal vrienden voor een groot scherm mee te kijken; ook weer creatief opgelost!

De broertjes van Joanne gaven de ringen aan, en gaven daarbij geknield nog een schattige handkus 🙂

Na de ceremonie zat het er weer op voor mij, en kon ik de laatste bedankjes van het jaar gaan maken. Wat een jaar; en ondanks alles dan nog zo veel bruidsreportages te hebben mogen maken maakt me blij en dankbaar! Het jaaroverzicht volgt binnenkort!

Mathijs en Joanne, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk gewenst met elkaar!

Bruidsjurk: eigen ontwerp, De Bruidstuin
Schoenen bruid: Ted Baker
Trouwpak bruidegom: De Bruidstuin 
Schoenen bruidegom: J.R. Schoenenmode, Genemuiden
Kapper & make-up bruid: Maria hairlooks
Kapper bruidegom: eigen creatie
Vervoer: Nostalgico
Bloemen: Bloemijn
Ringen: Siebel juweliers

Bruidsfotograaf Epe

Ga je trouwen in 2021 of 2022? Vraag de brochure aan of kom vrijblijvend kennis maken. Ook in coronatijd is een geweldige trouwdag mogelijk en ik leg die graag voor jullie vast!

Bruidsfotograaf Epe – Geertje Vierhout fotografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *