bruidsfotograaf Emmeloord – Jouke & Gerlien – 29 juni 2018

bruidsfotograaf Emmeloord

bruidsfotograaf Emmeloord — Vollenhove – Jouke en Gerlien – 29 juni 2018

In de vroege ochtend van 29 juni reed ik in alle rust door de polder, de zon scheen al over de akkers en het beloofde een prachtige dag te worden: de trouwdag van Jouke en Gerlien! De preview heb je hier  al kunnen bekijken (even klikken, want hier vind je weer andere foto’s), nu is het tijd voor een uitgebreider verslag. De dag begon voor mij in Tollebeek, waar Jouke bij zijn ouders was om zich klaar toemaken voor de grote dag.

Nadat ik de voorbereidingen van Jouke had vastgelegd reed ik door naar Emmeloord, waar Gerlien onder toeziend oog van ouders en zussen een prachtige bruid werd.

Even later komt Jouke aangereden en nadat ze elkaar uitgebreid bewonderd hebben vertrekken we naar Vollenhove. In dit leuke stadje maken we de fotoreportage, en dat is geen straf met zoveel leuke plekjes. Het werd al vroeg warm, dus we bleven een beetje uit de zon, maar dat was geen probleem daar.

in Emmeloord hadden de gasten zich ondertussen verzameld, hier was tijd om te lunchen en de groepsfoto’s te maken. Hoe leuk als je vader en broers allemaal roze sokken aandoen omdat de themakleur roze is!

Gemeentehuis en kerk Emmeloord

Dan is het al weer tijd voor het officiële gedeelte: de ceremonie in het gemeentehuis van Emmeloord. De sluier gaat nog even mooi de lucht in door de wind 🙂

Als je achternaam Klomp is, dan is dit wel een originele vervanging voor een ringenkussentje!

De zwitsal moet er aan te pas komen bij het omdoen van de ringen…

Na de ceremonie gaan we door naar de kerk, waar we eerst nog een bijzondere foto maken. Alle 8 opa’s en oma’s van Jouke en Gerlien zijn aanwezig deze dag, dat is toch wel een foto waard!

Na de kerkdienst maak ik bij de feestlocatie nog een paar foto’s van het aansnijden van de taart en dan zit de dag er op voor mij. Met een lief kaartje ga ik met een lach op m’n gezicht weer naar Wezep!

Jouke en Gerlien, bedankt voor de superleuke dag die ik met jullie mocht hebben. Ik wens jullie heel veel geluk met elkaar!

bruidsjurk: Modeca Jazz, Hony bruidsmode, Zwolle
-schoenen bruid: Zalando, Tamaris
-trouwpak: Nederlof mannenmode, Capelle a/d IJssel, merk Wilvorst
-schoenen bruidegom: ziengs
-kapper en visagie bruid: Diny Eenkhoorn
-kapper bruidegom: Mus’ab Emmeloord
-vervoer: Ford Mustang van Kok autoverhuur Rouveen
-bloemen: Azalea Emmeloord
-bruidstaart: eristaart.nl van Wilma Olivier
-ringen: Kaptijn juweliers, Urk
 
Like je de facebookpagina al? Daar zie je de eerste foto’s van alle bruidsparen meteen na de trouwdag!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *