Bruidsfotograaf Baarn – Maartensdijk – Erik & Esther – 18 mei 2018

Bruidsfotograaf Baarn

Bruidsfotograaf Baarn – Erik & Esther

Na de preview van dit mooie bruidspaar is het de hoogste tijd voor de blog van Erik en Esther. Zij trouwden 18 mei op een prachtige voorjaarsdag. Om zeker te weten dat ik ’s morgens op tijd bij Erik in Maartensdijk zou zijn ben ik de avond tevoren al naar Lage Vuursche gegaan, en heb ik daar lekker in een bed and breakfast geslapen. Mooi op tijd kon ik dus de dag starten met de voorbereidingen bij Erik thuis.

Daarna door naar Baarn waar ik nog net het aandoen van de jurk van Esther kon vastleggen.

First look

De ‘first look’ was in de tuin, maar die handen voor de ogen hielpen al niet echt meer volgens mij 😉

Heerlijk zo’n enthousiaste bruid !

Voor de fotosessie hadden we twee locaties: het Cantonspark en kasteel Groeneveld. Mooi met al die bloeiende rododendrons en een prachtige boog van witte regen.

Na de fotosessie was er tijd om wat te eten en de jurk te ontdoen van gras en pluisjes en daarna was de ceremonie in het stadhuis van Baarn. Een ceremonie met echt een persoonlijk verhaal, waarin veel gelachen werd.

lachen doet ze sowieso graag volgens mij 😉

Aansluiend was de kerkdienst, waarvoor we maar een klein stukje hoefden te lopen. In een mooie dienst werden de ringen gewisseld, (aangegeven door twee schattige dames) en werd het huwelijk ingezegend.

Tot slot ging ik nog mee naar Amersfoort, waar ik bij het centraal ketelhuis nog de groepsfoto’s maakte. Leuk om deze dag op een aantal superleuke en voor mij onbekende plaatsen te zijn geweest!
Erik en Esther, bedankt dat ik naar Baarn mocht komen voor jullie mooie dag en heel veel geluk gewenst met elkaar!

bruidsjurk: de Bruidstuin
Trouwpak: Jac Hensen
Kapper bruid en bruidegom: Tinka
Bloemen: Marina Maas
 
Volg je de facebookpagina al? Hier zag je ook al wat foto’s van dit mooie stel, evenals in de preview!
 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *