bruidsfotograaf arnhem - groot warnsborn

Bruidsfotograaf Arnhem – Groot Warnsborn – Emond & Melanie

Bruidsfotograaf Arnhem

trouwreportage Groot Warnsborn

Bruidsfotograaf Arnhem – Op 10 juli was ik in Arnhem voor de bruiloft van Emond en Melanie. Deze bruiloft stond al heel lang in mijn agenda, en dat beloofde een hele mooie trouwdag te gaan worden. Maar ook hier gooide corona helaas roet in het eten. Emond en Melanie besloten de trouwdag uit te stellen naar volgend jaar en nu alleen voor de wet te trouwen. Maar ze maakten er samen wel een klein feestje van. Met een klein groepje was de ceremonie in de Schepenzaal van het Maarten van Rossem-huis in Arnhem. Als verrassing stonden er een heleboel vrienden buiten te wachten toen het bruidspaar naar buiten kwam.

Daarna vertrokken we naar het mooie Groot Warnsborn, waar ook volgend jaar de trouwdag plaats zal vinden. Hier deden we een korte fotoshoot en genoot het bruidspaar verder met hun familie van een (vast heerlijk) diner. Jammer genoeg heb ik op de nieuwe trouwdatum al een andere bruiloft staan; dus volgend jaar kan ik er helaas niet bij zijn. Maar het was erg leuk om zo toch iets van dit mooie stel vast te mogen leggen. Hieronder een kleine impressie.

trouwen met de trouwmevrouw

Fotoshoot Groot Warnsborn Arnhem

groot warnsborn
trouwreportage bij groot warnsborn in Arnhem

Emond en Melanie, fijn dat ik zo toch een deel van jullie bruiloft vast kon leggen, heel veel geluk gewenst samen en hopelijk volgt volgend jaar de trouwdag zoals jullie die in gedachten hadden!

De komende weken staan er (gelukkig) weer veel bruiloften op de planning. Hopelijk kunnen ze allemaal door blijven gaan; het blijft toch een spannende tijd zo. Ik heb de afgelopen weken o.a. genoten van een heerlijk vakantie in Zwitserland; en kan er dus weer even tegenaan. Als je gaat trouwen in 2021 en je zoekt nog een bruidsfotograaf neem dan gerust contact op of kom langs om kennis te maken, ik heb nog ruimte in mijn agenda!

fotolocatie: Groot Warnsborn
Trouwambtenaar: Ik trouw jullie

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *