Bruidsfotograaf Apeldoorn

Bruidsfotograaf Apeldoorn – Niels & Bernice – 10 oktober 2019

Bruidsfotograaf Apeldoorn – Niels en Bernice – 10 oktober 2019

trouwfoto's maken bij de veldvijvers in de paleistuinen van de kroondomeinen in Apeldoorn

10 oktober is mijn verjaardag en  dit keer ging de wekker al op tijd! Ik werd al vroeg in Apeldoorn verwacht om de trouwdag vast te leggen van Niels en Bernice! De dag begon met de voorbereidingen bij Bernice thuis. Haar zus Jeanine was druk met het bruidskapsel en  maakte er een waar kunstwerk van. Even later kon ook de mooie bruidsjurk aan met hulp van zussen en moeder.

Na de begroeting bij de deur vertrokken we naar de paleistuinen achter paleis het Loo. Wat een mooie plek is dat toch daar bij de veldvijvers in de kroondomeinen. We gaan er zelf wel eens wandelen, maar het was al een paar jaar geleden dat ik er een trouwreportage mocht maken.

fotoshoot bij de veldvijvers bij paleis het loo in de kroondomeinen
kroondomeinen paleis het loo

trouwen bij Moeke in Nijkerk

Na de fotosessie vertrokken we naar restaurant Moeke in Nijkerk, met een tussenstop in Ermelo voor nog een paar foto’s bij Niels’ ouderlijk huis. Bij Moeke stonden de daggasten het bruidspaar al op te wachten, en na een kopje koffie kon hier de ceremonie beginnen.

trouwen bij moeke in nijkerk

Na de ceremonie was er tijd voor de familiefoto’s en genoten we van een lekkere lunch. Hierna vertrok het bruidspaar naar de kerk en maakte ik intussen de bedankfoto’s.

Tot slot fotografeerde ik nog het aansnijden van de mooie bruidstaart. Daarna vertrok ik met een lief cadeautje voor mijn verjaardag weer naar Wezep 🙂
Niels en Bernice, wat was het leuk om jullie dag vast te leggen. Heel veel geluk gewenst met elkaar!

Wil je ook een bruidsreportage in Apeldoorn? Of ergens anders in Nederland? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Volg de facebookpagina van Geertje Vierhout fotografie voor previews en updates!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *