bruidsfotograaf Amersfoort – Hoevelaken – Johan en Janny – 20 april 2017

bruidsfotograaf Amersfoort – Hoevelaken

Vorige week stonden er 2 bruidsreportages in de agenda, en ik zal proberen ze beide nog deze week te bloggen! We beginnen vandaag met de koude maar mooie dag van Johan en Janny, en ik neem jullie mee naar Hoevelaken, Amersfoort en Nijkerk!

De wekker ging ’s morgens wel erg vroeg, om 5 uur al, en voor 6 uur was ik onderweg naar Hoevelaken, waar ik gelukkig zonder al te veel oponthoud op tijd bij Janny thuis aanwezig was. Ze ging net haar jurk aandoen, dus ik kon meteen aan de slag om de voorbereidingen vast te leggen.

De schoenen aan en de sluier in, en dan is het zover, Johan is ook op tijd vanuit Heerde aangekomen, dus tijd om elkaar te bewonderen!

Na een bakje koffie vertrekken we naar Amersfoort voor de fotosessie, leuk om daar eens te fotograferen in de stad! Het was een beetje frisjes, het had gevroren, maar al snel kwam het zonnetje erbij en werd het een stralend zonnige dag.

We maken ook nog wat foto’s bij huize Hoevelaken, en dan is het de hoogste tijd om terug naar huis te gaan, waar de gasten het bruidspaar staan op te wachten.

Na koffie en wat lekkers vertrekken we naar Nijkerk waar het burgerlijk huwelijk voltrokken wordt. Janny wordt door haar vader binnen gebracht, een mooi moment.

Na het Ja-woord mag oma de ringen aangeven, wat een eer!

en een liedje zingen voor het bruidspaar in zo’n volle zaal is best moeilijk, maar knap gedaan door deze dames 🙂

Na de ceremonie zijn er ballonnen, en maken we de foto’s met familie en vrienden

Tot slot ga ik nog weer mee naar Amersfoort, waar de kinderen uit de klas van Janny ook gekomen zijn, en waar de meisjes maar wat graag de sleep van de jurk willen vasthouden 🙂

Johan en Janny, bedankt voor jullie vertrouwen in mij en de leuke dag die we hadden! Heel veel geluk gewenst met elkaar.

-bruidsjurk: The New Bride – Barneveld
-schoenen bruid: van zusje geleend
-trouwpak: Bart’s maatpakken – Vianen
-schoenen bruidegom: van Mourik schoenen – Sliedrecht
-kapper bruid: Ria van Doren
-kapper bruidegom: zelf
-vervoer: Gert Visser
-bloemen: Mea Flora – Nijkerk
-trouwlocatie: Stadhuis Nijkerk
-feestlocatie: De Hof – Renswoude
-ringen: Goudsmid Henriët Pater – Kampen
 
Op de facebookpagina zag je al een paar foto’s van dit bruidspaar. Ook het bruidspaar van vrijdag kan je daar alvast bewonderen! Like de pagina ook en zie als eerste de previews en blog-aankondigingen!

bruidsfotograaf Amersfoort

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *