ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

bruidsfotoaward 2019 nominatie in de categorie emotie – stemmen

bruidsfotoaward 2019 nominatie

nominatie bruidsfotoaward geertje vierhout fotografie

Voor het tweede jaar op rij kreeg ik een nominatie voor de bruidsfotoaward! Hoe leuk is dat? Vorig jaar was ik genomineerd in de categorie bruid, dit jaar in de categorie emotie. Deze foto van Marcel en Christine werd door de jury geselecteerd uit een totaal van 2200 foto’s. Er zijn in totaal 80 foto’s geselecteerd in 10 categorieën. Van deze 80 foto’s zijn er dus 10 die uiteindelijk een award krijgen, en daaruit komt ook nog één over-all winnaar. Wie er uiteindelijk wint bepaalt het publiek; en je raadt het al: jullie mogen stemmen!

Net als vorig jaar roep ik jullie op dat te doen. Maar niet perse op mijn foto: ik hou van een eerlijke wedstrijd en zeg dus: stem op de foto’s die je het mooiste vindt! Je moet in alle categorieën twee foto’s kiezen die jij het mooiste vindt. Het vraagt dus wel even een paar minuutjes, maar ik zou het superleuk vinden als jullie dat willen doen. En als je mijn foto de mooiste vindt dan zeg ik je hierbij hartelijk dank voor je stem! Wie weet kan ik eind mei dan een award in ontvangst nemen. Maar zo niet dan ben ik ook dik tevreden, het is al leuk om genomineerd te zijn! Je kan stemmen op www.bruidsfotoaward.nl  (je kan gewoon stemmen als bruid/bruidegom, ook al ben je dat niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *