ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

slideshow 2015 – the best of – weddings

Vandaag heb ik voor jullie een overzicht met de allermooiste foto’s van 2015.

2015 was opnieuw een jaar met veel lieve, mooie, fijne bruidsparen, en ik heb van elke bruiloft een paar foto’s gekozen die er voor mij uitsprongen, en daar een soort van trouwdag-filmpje van gemaakt. Er zijn in de uiteindelijke versie wel wat foto’s verdwenen, ik had er écht te veel geselecteerd, zoals gewoonlijk 😉  Het ene bruidspaar kan uiteindelijk dus wat vaker voorbijkomen dan het andere, maar ik heb van elke trouwdag die ik vast mocht leggen genoten! Als het filmpje je te snel gaat kan je ze hieronder ook gewoon rustig één voor één bekijken.

 Ik hoop dat ik in 2016 weer net zoveel mooie trouwdagen mag meemaken, waarin ik de liefde mag vastleggen op z’n mooist, met een lach en een traan, maar vooral de mensen zoals ze ziin: puur en echt!

Like de facebookpagina ook nog even als je dat nog niet gedaan hebt; want daar zie je altijd de eerste previews, al voor de blog verschijnt! Dit jaar moeten we de 2000 fans toch wel kunnen halen?!

best wedding photos 2015

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *